až to budeš zajíždět, tak určitě nevolej, jezdit max stovkou prvních tisíc km, je fakt opruzMARTY píše:vcera jsme meli kratke sezeni...Kuba a Roman tam byli na masinach..kua jsem uprimne zavidel...do pr....uz bych se asi take svezl..ted nas ceka par spatnych pocasovych dni ale duben uz dam..,.a uz se bude zajizdet...
uz se tesim jak rano vyjedu...vyjedem...a pojedom do ......![]()
![]()
jaro
- Kuba
- Ghostrider

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Roman - ZX12
- Easy slider

nebudu...to je jasne...zajedem to tajne v tichosti...ale pak uz ti zavolam a dam prdel kdykoli se mi zachceKuba ZRX píše:až to budeš zajíždět, tak určitě nevolej, jezdit max stovkou prvních tisíc km, je fakt opruzMARTY píše:vcera jsme meli kratke sezeni...Kuba a Roman tam byli na masinach..kua jsem uprimne zavidel...do pr....uz bych se asi take svezl..ted nas ceka par spatnych pocasovych dni ale duben uz dam..,.a uz se bude zajizdet...
uz se tesim jak rano vyjedu...vyjedem...a pojedom do ......![]()
![]()
tedy nez se na zx naucis...pak uz jen tva zada...jsem si jist
Naposledy upravil(a) MARTY dne pon bře 29, 2010 21:50:12, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Kuba
- Ghostrider

mám nabídku koupit za super cenu RexeKankX píše:ale asi nejak malo se zacinate kamaraditKuba ZRX píše:tak už mám za sebou víc jak 200 km, už se začínáme s Irenkou kamarádit.
Marty se na ni včera rád kouknul...kdyz jsem se dnes koukal do inzerce...
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jel jsem dneska udat kryty vik na 636 kousek za Caslav, ktere jsem mel navic...
Kolinska je naprosto na p*cu... Myslel jsem, ze je to 636 a jejim tvrdym podvozkem, nikoliv...
Cestou zpet jsem jel pres Kutnou Horu smer Ricany... provoz minimalni, silnice slusna. Krome vesnic, uzasne svezeni...
4 Rexari: kolik vam jede Rex na petku 6tis.ot. a 8tis.ot.? Vim, ze 2,5tis.ot. je 55km/h a 4tis.ot. je cca 110km/h...
Nevim kolik Rex jede, ale nikdo mi nestihal...
Co me nejvic potesilo, ze Rex pri 7tis.ot. zni presne jako stare GPZety...
Uzasne, miluju ten zvuk... 
Kolinska je naprosto na p*cu... Myslel jsem, ze je to 636 a jejim tvrdym podvozkem, nikoliv...
Cestou zpet jsem jel pres Kutnou Horu smer Ricany... provoz minimalni, silnice slusna. Krome vesnic, uzasne svezeni...
4 Rexari: kolik vam jede Rex na petku 6tis.ot. a 8tis.ot.? Vim, ze 2,5tis.ot. je 55km/h a 4tis.ot. je cca 110km/h...
Nevim kolik Rex jede, ale nikdo mi nestihal...
Co me nejvic potesilo, ze Rex pri 7tis.ot. zni presne jako stare GPZety...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!