GEORG píše:marek píše:Pekně napsáno

. A mám radost že se ti to líbilo.
Pro MMKS: Slovakiaring je o cca 5 sec. pomalejší (resp. delší) než Brno, takže Honza zajel Lap time ekvivalentní cca 2.39 v Brně a to je na první ježdění opravdu hezký čas.
Pro Elvis: super , vivat Brno 5.9.
Pro Honza: tak už mi konečně písni že máš taky zaplacené Brno a já hned objednám gumičky do brzdičů, nové desky a dám na opravu tlumič řízení.
jo tak nové gumičky, desky a tlumič řízení .... A mě jsi nechal jezdit bez tlumiče a špatnýma gumičkama jo ?
G.

To bylo naschvál abys tak nebrzdil

Tlumič funguje značně omezeně už delší dobu furt stejně, ale brzdy se holt s postupem času zhoršují. Desky jsme na Slovensku měnili stylem že jsme vyházeli ty úplně špatné a dali tam nějaké míň špatné, teď je tam půlka destiček nissin a půlka lukas a průměrná tloušťka obložení je asi tak 0,8mm

. Když už se v tom mám vrtat tak to udělám komplet včetně těsnění prasátek, protože to je hlavní důvod vadnutí brzd. A tím pádem tam vrznem novou brzdovku bo ta tmavě hnědá voda, co je tam teď , se mi vůbec nelíbí.
Nezapoměňte že tu motorku s sebou běžně vozím jako "mokrou". A pro ježdění na vodě, kde míň brzdíš a míň akceleruješ ze zatáčky, byly brzdy i tlumič řízení celkem vyhovující. Měl jsem v plánu to stejně všechno udělat přes zimu (včetně nové přední kapoty a laku), tímto se to celé jenom kapku urychlilo, vrhnu se na to hned po návratu z Hungaroringu, tam jsme na začátku srpna, abych to do toho 5.9. stihl.