KAWASAKI ZRAZ SLOVENSKO /podrobnosti 25.5. - 27.5. 2007
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Akurát ma mrzí,že niektorí prihlásení ani nedali vedieť,že nedorazia a vznikli kvôli tomu problémy,ktoré postihli všetkích
Prosím posielajte fotky na mail alebo na cd na Regína Slavíková,UZS Netroufalky 1,62500 Brno-Bohunice aleebo rslavikova@fnbrno.cz ,ak to pre Vás nebude problém
Určite vyberieme do kalendára aj z vašich fotiek
A ak by to nebol problém,všetci ktorí boli na zraze,pošlite mi Vaše prezývky,oficiálne mená,adresy,druh a kubat.motky a mailové adresy,nech si spravím zoznam,aby som Vás mohla k budúcemu zrazu osloviť. ČUS

Prosím posielajte fotky na mail alebo na cd na Regína Slavíková,UZS Netroufalky 1,62500 Brno-Bohunice aleebo rslavikova@fnbrno.cz ,ak to pre Vás nebude problém

Určite vyberieme do kalendára aj z vašich fotiek

A ak by to nebol problém,všetci ktorí boli na zraze,pošlite mi Vaše prezývky,oficiálne mená,adresy,druh a kubat.motky a mailové adresy,nech si spravím zoznam,aby som Vás mohla k budúcemu zrazu osloviť. ČUS

Gina- GPZ500S/2001
- milos ZX9R
- Easy rider
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
14.-16.9. Je to od ledna v kalendáři akcí.milos ZX9R píše:davame s Pepim dohromady ideu zraziku v Slovenskom raji 24 - 26. 8., nadherne miesto pri vodnej nadrzi Dedinky, cca 60 miest na prespanie
TO: Lech-kedy ma byt ten zraz na Mlynkach?

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- milos ZX9R
- Easy rider
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kluci a holky. V srpnu bude sraz v Orlických horách, v září budou Mlýnky.
Teď se tu možná trošku rozepíšu a někoho tím asi naseru ale nešť.
Nemyslím si že by se ty srazy měly takhle kupit. Těší mě že jsou iniciativy a že se Gině ten sraz tak vydařil. Ale sázet jeden za druhým taky není dobré. On totiž potom nikdo nepřijede z dálky protože bude mít "svůj" za humny. A bojím se toho aby se to nerozdrobilo do mnoha menších akcí a členové pak budou mít sami honičku "kam jo a kam ne" kterou už tak jako tak díky množství komerčních srazů mají.
Bránit vám v setkávání nijak nebudu (ani nemůžu
) nicméně bych byl aspoň pro příště rád, kdyby se ten kalendář "oficiálních" akcí na začátku roku vypracoval a bral se tak trochu jako jízdní řád.
Díky za pochopení
Nemyslím si že by se ty srazy měly takhle kupit. Těší mě že jsou iniciativy a že se Gině ten sraz tak vydařil. Ale sázet jeden za druhým taky není dobré. On totiž potom nikdo nepřijede z dálky protože bude mít "svůj" za humny. A bojím se toho aby se to nerozdrobilo do mnoha menších akcí a členové pak budou mít sami honičku "kam jo a kam ne" kterou už tak jako tak díky množství komerčních srazů mají.
Bránit vám v setkávání nijak nebudu (ani nemůžu

Díky za pochopení
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ANO
Pravdu má náčelník!A tentokrát to nemyslím jako srandu s cimrmanovi hry:Dobytí severního polu.
Ale VW to napsal trefně.A já mimořádně plně souhlasím.

Ale VW to napsal trefně.A já mimořádně plně souhlasím.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- milos ZX9R
- Easy rider
Jj, Vítku, podepisuju v plném rozsahu, i když vím, že v dědinách je náááádherně, bo jsem tam pobýval... Zařadit každopádně do kalendáře na příští rok je super nápad, ale letos mám obavu, že bych taky už nemusel po návratu mít kde bydlet, neboť i když je moje žena velmi tolerantní tvor, čeho je moc.... však všichni znají...volkswagen píše:Kluci a holky. V srpnu bude sraz v Orlických horách, v září budou Mlýnky.
Bránit vám v setkávání nijak nebudu (ani nemůžu) nicméně bych byl aspoň pro příště rád, kdyby se ten kalendář "oficiálních" akcí na začátku roku vypracoval a bral se tak trochu jako jízdní řád.
Díky za pochopení

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- bossko
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky
otajs píše:Tady jsou Fota co jsem nafotil http://motopijavky.nanbrothers.cz/slovensko07.html
Doktore nevíš jak dopadl Franta s manželkou
Caves, nemozes to prosim nejako skontrolovat, vidim tam iba jednu fotku....
SIMONKA, model 2008 ...
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Fotky
Zkus to otevřít znova, já je tam mám všechnybossko píše:otajs píše:Tady jsou Fota co jsem nafotil http://motopijavky.nanbrothers.cz/slovensko07.html
Doktore nevíš jak dopadl Franta s manželkou
Caves, nemozes to prosim nejako skontrolovat, vidim tam iba jednu fotku....

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160