Ty máš u nosu Motocykl a chceš jet do Brna na Motosalon...proč?Tilda píše:pojede nekdo z prahy? ze bych se vecpal do auta![]()
protoze v praze jsem byl na vystave uz x-krat, tak bych se jel po dlouhe dobe zase podivat do brnaLadis píše:Ty máš u nosu Motocykl a chceš jet do Brna na Motosalon...proč?Tilda píše:pojede nekdo z prahy? ze bych se vecpal do auta![]()
oj oj děsíšZ. píše:Brno dnes odpoledne 15:50 - 17:20
Za svých xx let jsem byl na mnoha salonech, některé byly prima, některé nestály za zlámanou grešli. Docela upřimně lituji, že jsem vůbec vyhodil tři hodiny svého času, benál, 150 kaček za parkvání a 150 kaček za vstupné.
Byl to děs, běs a hrůza.
Možná na fotkách z "motorkáři.cézet" to vypadá hezky ale na vlastní oči?
Fakt nejezděte na motosalon, když se chcete sejít, tak někde v brně v hospodě ... a't jdou BVV a dovozci do![]()
(Slušným lidem se omlouvám za svou dnešní zcela vyjímečnou sprostotu.)
Momentálně zvažuju jestli jet či nejet. Co tě tam Zbyňku tak rozhodilo?Z. píše:Brno dnes odpoledne 15:50 - 17:20
Za svých xx let jsem byl na mnoha salonech, některé byly prima, některé nestály za zlámanou grešli. Docela upřimně lituji, že jsem vůbec vyhodil tři hodiny svého času, benál, 150 kaček za parkvání a 150 kaček za vstupné.
Byl to děs, běs a hrůza.
Možná na fotkách z "motorkáři.cézet" to vypadá hezky ale na vlastní oči?
Fakt nejezděte na motosalon, když se chcete sejít, tak někde v brně v hospodě ... a't jdou BVV a dovozci do![]()
(Slušným lidem se omlouvám za svou dnešní zcela vyjímečnou sprostotu.)
Toš o tom to rozhodně néni. Místo o motorkách je to šecko enem o penězách........ Tak to bylo myšleno Z?volkswagen píše:Já myslim, že je to hlavně vo lidech. Divně tam mluvijó, místo tramvají tam jezděj šalinééé, houskám řikaj raženky a pivu škopek... A když přijdeš dýl, tak vůbec nevědí o čem hovoříš....
Paťo, nenech se zlomit...stejně tam chceš jet a už to máš srovnaný na sobotu...stejně, jako my, takže v sobotu na značkách...!*Pat* píše:Kua Zbyňdo , se v sobotu chystám. V čem byl (je ) problém? Málo motorek , moc lidí , drahý klobásy ? Pděl se o zážitek , třeba díky tobě ušetřím nějakej groš a trochu času.
Ladis píše:Paťo, nenech se zlomit...stejně tam chceš jet a už to máš srovnaný na sobotu...stejně, jako my, takže v sobotu na značkách...!*Pat* píše:Kua Zbyňdo , se v sobotu chystám. V čem byl (je ) problém? Málo motorek , moc lidí , drahý klobásy ? Pděl se o zážitek , třeba díky tobě ušetřím nějakej groš a trochu času.