Ono je dnes celkem jedno jestli je to LG, Samsung, nebo HTC. Kdybych si teď měl něco koupit, asi by to byl Samsung Galaxy S II. ale ještě to chvíli překlepu s tím HTCčkem co mám.. Fotky jsou z toho ke koukání, ale foťáku se to ani vzdáleně nepřiblíží. Navi v tom mám nainstalovanou IGO a je OK, muziky se i na kartu vejde mrtě, sluchátka jsem si koupil od Seinheisseru bo originál jsou dobrý tak na hození do hajzlu..
Na všem je něco.. VW se s tím nikdy nenaučil zacházet, navíc si koupil předváděcí krumpl kterej byl patrně pojebanej už při nákupu

KankX už má snad 3tí stejnej a jinej nechce, mě to funguje a používám to jako na poštu, občas net, nebo třeba knížku.
Jde jen o to co vlastně Daku chceš a na co to potřebuješ..
I když to bude mobil za 15t bude - fotit na nic, displej bude vždycky malej a koukat se na tom na film může jen magor, na čtení mám kindle a nedá se to srovnat, čím větší a jasnější displej, tím víc to bude žrát a míň vydrží..
Na to jestli je to je nebo není HTC se vybodni, za rozumný peníze bych sáhl po Samsung Galaxy Ace, nebo něco takového od jakéhokoli výrobce..