PS:Dneska jsem v rádiu slyšel, že tuto neděli se chce Automotodrom Brno pokusit o rekord v počtu motorek na závodní dráze. Tuhle spanilku prý povede Abraham mladší a Kuba Kornfejl. Takže Brňáci, kdo chcete, nalaďte choppery a vyražte na dráhu

zajem by urcite byl jen jeslti se to deli kubatury i v tech amaterech ja mam litra bracha zx12r a kamos r6. a nevis nahodou jak se pohybuje ta cena??Pavel ZRX píše:Vyzkoušej ffracing, nabízí tréningy a závod jezdců bez licence. Jezdci s licencí jedou samostatně. Během dne se jedou další závody jezdců s licencí, 125 a 250 SP, klasik, do 600, litry. Myslím, že je to dobrá příležitost pojezdit na okruhu a zároveň shlédnout závody a ztrávit den na okruhu s jezdci MČR a poháru přírodních okruhů. Pokud by byl zájem, domluvím lepší cenu
no to se opravdu neda... Sosnova je takova jizda zrucnosti po parkovisti a Brno je takovej malej leteckej den na okruhuKuba píše:Sosnová a Brno se snad ani nedá srovnávat
už je po zimě....Elvis. píše:Já ti dám řikat mé závodničce megamrdka...![]()
Náhodou, teď jsem jí přivezl ze servisu a po technický stránce je to absolutní voňavkaUž se těšim až jí někde pořádně projedu.
A pokud se mi bude chtít, tak z ní přes zimu udělám voňavku i vzhledově. Ale léto je od ježdění a ne opravách. Opravuje a tuní se v zimě