CEC2011
Re: CEC2011
jasne.souhlasim.mas pravdu Vitku.nema smysl se tady rozepisovat.ale...jsem Li chudy s presto moc chci vezmu jeden dovolene,volna a jedu zajezdit,zagrilovat,popit,pobavit se,dojmy podelit.proste to prozit.
jinak je to balada o hovne ..
50 lidi by to muselo za hubicku chtit.
30 lidi za relativně male love
atd
tady ale ne.tady je problem ted tolik lidi na sraz.
byla to jen uvaha a prevod myslenky od kamosu co sem jezdi s autama v 15-20 lidech.
ende okruh
atd
byla to jen uvaha a prevod myslenky od kamosu co sem jezdi s autama v 15-20 lidech.
ende okruh
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Dobrá úvaha, kdo má pozemky? Žebychom něco postaviliMARTY píše:jasne.souhlasim.mas pravdu Vitku.nema smysl se tady rozepisovat.ale...jsem Li chudy s presto moc chci vezmu jeden dovolene,volna a jedu zajezdit,zagrilovat,popit,pobavit se,dojmy podelit.proste to prozit.
atd
ende okruh

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider
jsem zvědav jak to dopadne, hlavně jak budem jezdit 4 a 6ti hodinovky, to ve dvou nedáme. á když už budem jezdit v jednom chumlu, tak proč nejezdit republiku endurance. budem machři a máme si o čem povídat v hospodě.........srnadičky srandičky, jak toto dopadne doladíme s Markem do konce měsíce.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Fandím vám kuci, jezdíte dobře .......Kuba píše:jsem zvědav jak to dopadne, hlavně jak budem jezdit 4 a 6ti hodinovky, to ve dvou nedáme. á když už budem jezdit v jednom chumlu, tak proč nejezdit republiku endurance. budem machři a máme si o čem povídat v hospodě.........srnadičky srandičky, jak toto dopadne doladíme s Markem do konce měsíce.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Agentur mraky, dost ježdění i pro úplné začátečníky. Pokud by byl opravdu zájem, není problém se domluvit na libovolný termín s libovolnou agenturou na volné ježdění, zabukovat to pro všechny zájemce z řad kawa klubu, každý může jezdit ve skupině podle svých možností /opravdu je běžné že tam jezdí endura, nikdo se nemusí bát že by se motal, od toho jsou skupiny/. Sejít se tam večer před ací, grilovačka, pivečko, a pak si celý den jezdit /v mezerach mezi grilováním/.MARTY píše:jasne.souhlasim.mas pravdu Vitku.nema smysl se tady rozepisovat.ale...jsem Li chudy s presto moc chci vezmu jeden dovolene,volna a jedu zajezdit,zagrilovat,popit,pobavit se,dojmy podelit.proste to prozit.
atd
ende okruh
A ani kvůli tomu nemusíme stavět vlastní okruh

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A jsme u toho, ze se nikdy nedomluvimemarek píše:Agentur mraky, dost ježdění i pro úplné začátečníky. Pokud by byl opravdu zájem, není problém se domluvit na libovolný termín s libovolnou agenturou na volné ježdění, zabukovat to pro všechny zájemce z řad kawa klubu, každý může jezdit ve skupině podle svých možností /opravdu je běžné že tam jezdí endura, nikdo se nemusí bát že by se motal, od toho jsou skupiny/. Sejít se tam večer před ací, grilovačka, pivečko, a pak si celý den jezdit /v mezerach mezi grilováním/.MARTY píše:jasne.souhlasim.mas pravdu Vitku.nema smysl se tady rozepisovat.ale...jsem Li chudy s presto moc chci vezmu jeden dovolene,volna a jedu zajezdit,zagrilovat,popit,pobavit se,dojmy podelit.proste to prozit.
atd
ende okruh
A ani kvůli tomu nemusíme stavět vlastní okruh. Tak co, jdem do toho?

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

ale Marku je to maso napad
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Já bych do toho i šel, ale 10.000 Kč je dost a za to můžu při dnešních cenách alespoň 5x natankovat na 9 plnou 
Šel bych do toho, ale cena rozumná nebude, protože se nikdy v tomhle klubu nedomluví tolik lidí. Jestli to dokážeš za 5000, tak mě rovnou registruj. Rad s tebou a dalšíma třema pogriluju u okruhu.

Šel bych do toho, ale cena rozumná nebude, protože se nikdy v tomhle klubu nedomluví tolik lidí. Jestli to dokážeš za 5000, tak mě rovnou registruj. Rad s tebou a dalšíma třema pogriluju u okruhu.
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="marek" Tak co, jdem do toho?[/quote]
Hoď sem datum, cenu, místo a můžeme se domluvit. Klidně bych si zajezdil, rád bych řeba na Slivakia ring.
Hoď sem datum, cenu, místo a můžeme se domluvit. Klidně bych si zajezdil, rád bych řeba na Slivakia ring.
ZRX 1200 R
tak tohle budu pozorne sledovat....
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Kašli na sledování a přidej seMARTY píše:tak tohle budu pozorne sledovat....

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

To beru, když budu pojízdnej, tak i když sem okruh letos neměl moc v plánu, tak na kawa kroužení bych se přídal. S tou agenturou to neni špatnej nápad. Osobně jsem pro a rád se zůčastním. Preferuju okruh v ČR tj. most nebo brno. Co se agentur týká, tak bych zkusil kouknout na termíny DA racing -s Peterem je dobrá domluva, je to pěkně organizovaný a ceny taky v normě 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
treba Sosnova, vid ElvisiElvis. píše:To beru, když budu pojízdnej, tak i když sem okruh letos neměl moc v plánu, tak na kawa kroužení bych se přídal. S tou agenturou to neni špatnej nápad. Osobně jsem pro a rád se zůčastním. Preferuju okruh v ČR tj. most nebo brno. Co se agentur týká, tak bych zkusil kouknout na termíny DA racing -s Peterem je dobrá domluva, je to pěkně organizovaný a ceny taky v normě

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Kuba
- Ghostrider
BOB píše:Já bych do toho i šel, ale 10.000 Kč je dost a za to můžu při dnešních cenách alespoň 5x natankovat na 9 plnou
ikde jsi vzal tu cenu. koukal jsem třeba na DA racing a tam je Most za:
26.-27.4.2011 MOST 1 den-2900......... 2dny-5500
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R