Takhle bych to nějak viděl i já!Honza-Zed píše:...Aspon jednu zadni gumu...
zadne obavy kamo...toho se bojim nejmene.KING píše:Jen abych ti stačilMARTY píše:Kingu tobe obzvlast pisu ze se s tebou jezdi dobre a kua...trikrat kua doufam ze se das letos dohromady a dame tech km spolu vic....Mám přece jen o tři generace starší motorku
a bezkokurenčně nejvíc najetých kilometrů v poměru k roku výroby
KankX píše:ja mam velke plany a male penize... takze vim prd
plan mam...
duben/kveten - Londyn a jih Anglie
kveten - Pariz a okoli
cerven - stred Chorvatska
cervenec - Italie, Francie, Corsika, Sardinie (losem)
srpen - odpocinek
zari - Rakousko
pojizdky po CR nepocitam![]()
![]()
ok eviduji te jako solorideraElvis. píše:ja vubec nevim kolik letos najezdim, ale dovolenou uz mam vymyslenou autem a jinak bych rad najel aspon neco vic jak loni (cca 1500km), coz snad nebude nic slozityho. Teda pokud aspon obcas vytahnu toho veteranistu s rexem a pokud mu nebude vadit jezdit s nekym, kdo ma zakrytej motor, malo mu to rve a obcas na tom neco steloval![]()
Ale na dubou nejedu!
tebe jeste neznam...kdo jsi ??? odkud jsi ???JAK MOC TE BAVI JEZDIT ???hrtak píše:loni sem zacal jezdit... 4k km kolem komina o vikendech bo parkovana u rodicu.... Letos ji presunu k sobe a chci s ni dojizdet do prace (40km denne), takze plan je dat 10k km aby se me to koncne dostalo dobre do ruky a koupit neco silnejsiho... nebo az na dalsi sezonu? no uvidime
s tebou jsem se snad tento rok nepotkal ani jednou na planovane vyjizdce...Ladis píše:Takhle bych to nějak viděl i já!Honza-Zed píše:...Aspon jednu zadni gumu...![]()
![]()
Dlouhý výlety jsou fajn, ale přiznám se, že mi v minulé sezoně trošku chyběly právě ty menší...na sobotu / neděli...všechny ty Pernštejny, Březi, Hranice, Víry,...
No, necháme se překvapit, jak nám to letos půjde...
A nebo můžem začít s "návštěvníma vyjížďkama"...navštívený vybere hezkou projížďku ve svém okolí, nezávazně (kdo přijede, přijede) a příště třeba zase u vás...![]()
no my se nekde po republice na Beton potkame...toho se nebojim...SumavaCZ píše:Zatim jsem každej rok najel přes 12000Km, tak bych v tom rád pokračoval.
No právě...MARTY píše:s tebou jsem se snad tento rok nepotkal ani jednou na planovane vyjizdce...Ladis píše:Takhle bych to nějak viděl i já!Honza-Zed píše:...Aspon jednu zadni gumu...![]()
![]()
Dlouhý výlety jsou fajn, ale přiznám se, že mi v minulé sezoně trošku chyběly právě ty menší...na sobotu / neděli...všechny ty Pernštejny, Březi, Hranice, Víry,...
No, necháme se překvapit, jak nám to letos půjde...
A nebo můžem začít s "návštěvníma vyjížďkama"...navštívený vybere hezkou projížďku ve svém okolí, nezávazně (kdo přijede, přijede) a příště třeba zase u vás...![]()
NUTNE OPRAVIT...NAPRAVIT APOD...
to dame neboj...