barva !!!!!! a packyLadis píše:Novej Z1000 ABS se prodává za 319000,- Kč včetně DPH, co by mělo být na XS o 100000,- Kč dražší?!SumavaCZ píše:Počítej, že vyjede na 400 000Kč, jako letošní Z1000Vikki46 píše: ....no to asi urcite...kdyz bude moc ve oooobrovska....tak si koupim 1-2 letou jetinu
a tak uz se urcite pod dve kila vejde
Z1000SX (2011)
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
predevsim dneska Kawa razi politiku nezverejnovani cen... a maji na to krasnou formulku, ze ti cenu udelaji osobne na miru dle tvych moznosti... toz ja bych to nove Sko za 200 tis. koupil Blance aby na ni nefoukaloLadis píše:Novej Z1000 ABS se prodává za 319000,- Kč včetně DPH, co by mělo být na XS o 100000,- Kč dražší?!SumavaCZ píše:Počítej, že vyjede na 400 000Kč, jako letošní Z1000Vikki46 píše: ....no to asi urcite...kdyz bude moc ve oooobrovska....tak si koupim 1-2 letou jetinu

myslite ze se dohodnem????

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Počítej s tím, že každej normální člověk (pokud to není Vítek, kterej má s Halbichem dohodu že u něj koupí každý rok motorku nebo dvě, nebo alespoň auto
) koupí motorku v šedivce, protože vyjde minimálně o třetinu levněji
Asko ode mě neuvidí ani Ň - díly přes Partsdepot, servis u Vachuláčů, nebo přímo u Martina a celý český zastoupení Kawasaki mi může líbat řiť

Asko ode mě neuvidí ani Ň - díly přes Partsdepot, servis u Vachuláčů, nebo přímo u Martina a celý český zastoupení Kawasaki mi může líbat řiť

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Ladis, kurva nic ve zlém, ale to se musíš furt dohadovat? Jsem psal, že vyjede na 400000Kč jako letošní Z 1000. Na jaře jsem na něm ve Vrbovce seděl a byl za 400 000Kč. Samožřejmně že jde cena dolů. Jsem nepsal kolik stojí dnes, ale na kolika jako novinka začal.Ladis píše:Novej Z1000 ABS se prodává za 319000,- Kč včetně DPH, co by mělo být na XS o 100000,- Kč dražší?!SumavaCZ píše:Počítej, že vyjede na 400 000Kč, jako letošní Z1000Vikki46 píše: ....no to asi urcite...kdyz bude moc ve oooobrovska....tak si koupim 1-2 letou jetinu

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
SumavaCZ píše:Ladis, kurva nic ve zlém, ale to se musíš furt dohadovat?

Kamaráde, o čem to kurva mluvíš??? Já a furt dohadovat...?! To sis mě snad s někým spletl, ne?! Pochopil jsem, že jsi psal o zaváděcí ceně, já zase psal o ceně, za kterou se prodává dnes, nic víc! Nebo ses snad v mým příspěvku někde dočetl, že popírám, že se prodával na začátku za 400?! Myslel jsem to tak, že když je dneska novej Z1000 něco přes 300, tak v "esku" z něj asi neudělají 3. nejdražší Kawu!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Soudruzi, nehádejte se, to jste zemědělci?? Jo a nelijte to pivo z voken, podívejte jak vypadám...
Pešta nabízí nový Zko s ABS za 259000,- to už docela jde, věřím, že to nový bude u něho dražší tak o 30t
jo a loňský model má za 212t
hmm a desinu ... http://www.priteam.tipmoto.com/motorky/ ... ninja.html
Pešta nabízí nový Zko s ABS za 259000,- to už docela jde, věřím, že to nový bude u něho dražší tak o 30t

jo a loňský model má za 212t

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Zdrahy píše:Počítej s tím, že každej normální člověk (pokud to není Vítek, kterej má s Halbichem dohodu že u něj koupí každý rok motorku nebo dvě, nebo alespoň auto) koupí motorku v šedivce, protože vyjde minimálně o třetinu levněji
![]()
naprostý souhlas.
jinak ta Z1000 to má být kapota, nebo naháč ? Trochu se v tom začínám ztrácet.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jiriku, nove Z1000 vyslo letos a je to nahac... no a pro prissti rok mu ma pribyt bratricek ve forme kapotovaneho Z1000SXGEORG píše:Zdrahy píše:Počítej s tím, že každej normální člověk (pokud to není Vítek, kterej má s Halbichem dohodu že u něj koupí každý rok motorku nebo dvě, nebo alespoň auto) koupí motorku v šedivce, protože vyjde minimálně o třetinu levněji
![]()
naprostý souhlas.
jinak ta Z1000 to má být kapota, nebo naháč ? Trochu se v tom začínám ztrácet.
G.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: