Rokytnice n.J. - 20.-22.5.2011
zorganizovat vicedenni vyjizdka, kdyz se uvidi ze bude o vikendu pekne, navic mimo prazdnin nebyva takovy problem sehnat ubytko i pro vice lidi na posledni chvili. Kdyz lidi chteji tak se umi domluvit behem tydne atrada...
Pravdu díš.... Mám rád neplánované akce, prostě v pondělí napsat, obvolat a v pátek se nás pár sjede, prostě všechno operativně
Pravdu díš.... Mám rád neplánované akce, prostě v pondělí napsat, obvolat a v pátek se nás pár sjede, prostě všechno operativně
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
tak jsem to taky myslel, jezdíte na tahle místa déle než já, ale Skalka mi připadá fakt suchá. Myslím, že ty zatáčky nad Rokytnicí směrem na Vítkovice a Jilemnicí budou dobré, teď tam jedu na víkend, tak to projedu.S turnajem v paintbolu jsem počítal, pro ty kdo bude chtít, samozřejmě. Ovšem termín přepíšeme, jak to bude vhodné, protože Šumavu si ani já nechci nechat ujít. Proto by se měl aktualizovat ten KALENDÁŘ AKCÍ, aby se věděly termíny ostatních. Pak ať si jede každý kam chce, ale termíny ať jsou viditelné pro všechny, prosím pěkně vašnosti admini.

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Zbynďo, Morava je chudý kraj, nemá na nové silnice jako Čechy, ale na Moravu se jezdí za lidmi, ne za silnicemi, bo moravaci su srdečny narod, no ni?

Rád bych do Rokytnice zajel ještě s někým na motorce ještě teď na podzim, více očí více vidí, abych tam pak nehnal lidi na motorkách a oni mě pak seřežou a hodí ve sklepě do vířivky.

Rád bych do Rokytnice zajel ještě s někým na motorce ještě teď na podzim, více očí více vidí, abych tam pak nehnal lidi na motorkách a oni mě pak seřežou a hodí ve sklepě do vířivky.

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- ivanversys
- Easy slider
Jáááááák špatný cestyMesr píše:Zbynďo, Morava je chudý kraj, nemá na nové silnice jako Čechy, ale na Moravu se jezdí za lidmi, ne za silnicemi, bo moravaci su srdečny narod, no ni?![]()
Rád bych do Rokytnice zajel ještě s někým na motorce ještě teď na podzim, více očí více vidí, abych tam pak nehnal lidi na motorkách a oni mě pak seřežou a hodí ve sklepě do vířivky.![]()

Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028