Trapný

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte zář 14, 2010 21:44:18

šlo jen o 100x opakovanou reakci na to, že pády jsou viditelné pouze po přihlášení a je to něco klubového. Já když vidím svítit pády dostávám kopřivku že se rozmázl někdo z kamarádů - potom si "oddychnu" že to nebyl nikdo z "nás"...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte zář 14, 2010 21:56:13

mam tady spoustu lidi rad...a jsem na tom jak Zdrahy...jak tohle sviti ani se mi tam nechce jit divat..nema a nesmi to tak byt ale v pripade tech jezdcu z profi ligy se mi ulevi...nemyslim to zle ale tenhle thread nemam rad...souhlasim s tim ze to tam byt nema...a treba by fakt bylo lepsi ty jakoby cizi psat nekam jinam..jsme motorkari a na druhe strane nebudu uctivat jen ty co jsou na zdi napsani...ale ctu to i jinde co se jich zabije a ne vlastni vinou....melo by se to evidovat v rubrice pady vse ??? nebo jen nekdo ??? jen vyvoleni ??? nebo nikdo ???
nevim :cry: :cry:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » úte zář 14, 2010 22:03:24

toto už dostalo takový hysterický rozměr.
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » stř zář 15, 2010 08:20:04

ZRX 1200 R

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » stř zář 15, 2010 08:22:39

GEORG píše:toto už dostalo takový hysterický rozměr.
G.
Hysterický je to dycky, navrhuju kolonku "pády" úplně zrušit. Proč budou místní mít vyjímku na tabuli???
Ve výsledku je to o hovně: byl jsem TAM... no a? Kdo mi pomohl, byl King, Márty, Marek, Kuba, Fanuš. Ozvalo se mi i dalších pár PM, a jinak jsem byl všem u prdele, asi tak.
Takže nedělejte tyjátry, jak Vás to raní, že nemůžete ťuknout strachy na klávesu. Stejně - stalo se - nikdo to už neodpáře.
Co se bue rozlišovat? Spadnutí doma na dvorku při otáčení, na okruhu, na zasrané silnici, chyba jezdce, chybou protijedoucího, smrťák, zranění???

Líto mi to bude... a myslet na dotyčné budu s úctou a pokorou...

Od dob, kdy má soustava motorka + jezdec těžiště nad styčným bodem s vozovkou (čili poloha labilní) se padalo, padá a dokud nebudou tři kolečka, tak se padat bude.
A vrchol "hysterie", je přesun do threadu "trapný".
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř zář 15, 2010 21:12:13

666S999 píše:
GEORG píše:toto už dostalo takový hysterický rozměr.
G.
Hysterický je to dycky, navrhuju kolonku "pády" úplně zrušit. Proč budou místní mít vyjímku na tabuli???
Ve výsledku je to o hovně: byl jsem TAM... no a? Kdo mi pomohl, byl King, Márty, Marek, Kuba, Fanuš. Ozvalo se mi i dalších pár PM, a jinak jsem byl všem u prdele, asi tak.
Takže nedělejte tyjátry, jak Vás to raní, že nemůžete ťuknout strachy na klávesu. Stejně - stalo se - nikdo to už neodpáře.
Co se bue rozlišovat? Spadnutí doma na dvorku při otáčení, na okruhu, na zasrané silnici, chyba jezdce, chybou protijedoucího, smrťák, zranění???

Líto mi to bude... a myslet na dotyčné budu s úctou a pokorou...

Od dob, kdy má soustava motorka + jezdec těžiště nad styčným bodem s vozovkou (čili poloha labilní) se padalo, padá a dokud nebudou tři kolečka, tak se padat bude.
A vrchol "hysterie", je přesun do threadu "trapný".
a) u prdele jsi nám rozhodně nebyl
b) kdybys potřeboval pomoct, asi bys to napsal stejně jako jiní, kterým pomoženo bylo
c) už kolikrát se psalo o tom nedávat do tohohle vlákna cizí držky (byť i třeba slavný a s nepěkným koncem)
d) pokud si někdo rozbije hubu a písne to do pádů, má větší možnost získat pomoc, pokud o ni stojí, bo to nejni zajebaný mezi kecama o tom, jak někdo někam chtěl a pak nemoh...
e) už mlčím a na toto téma nepíšu...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » stř zář 15, 2010 21:31:30

Chlapi neblbněte, otázkou zůstává, že když se někomu něco takového stane, tak jakým způsobem se to ti ostatní dozví? Možna přes známý nebo jinak, tak nevím jestli ty "pády" nefungují úplně stejně. Prostě někdo chce dát vědět, že se mu to stalo. Jestli to je v pádech nebo v pokecu o všem není důležité. A jestli tam dá třeba pády závodníků, tak ať. Jak už někdo napsal, ne, že by se jim to přálo, ale rozhodně zjištění, že to nebyl některý z kamarádů z Kawa klubu je lepší než......, teď v úvozovkách profesionál s tím asi musí počítat, něco jiného jsou dopravní nehody. Tak to je moje troška do mlýna :lol:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Odpovědět