jsem vas mel oba pred sebou....jsem videl kdy jste tocili naplno....

klidne
to nemuzes myslet vazne... MAX. KROUTÍCÍ MOMENT 112Nm PŘI 9750 ot/min u BMW proti 154 Nm / 7,500 rpm u ZZR ... mozna je to jak u aut BMW, taky jsem v nich mel vzdycky pocit jak tahnou jako bejk a ma Alficka ani zdaleka tak ale na letisti jsem tomu BMW ujel o 3 delky... ale pocitove mel v BMW kazdej pocit ze ma daleko vetsi zatah jak ma AR...GEORG píše: Dneska jsem na zzr jel a věř mi, že ten výkon a zátah od nízkých otáček má neměc vyšší - při nižším objemu.
G.
to jo, porovnej vykonove krivky... ZX10 je v nizkych otackach OUT ...to je taky asi vec ktera mi na ni vadila nejvic, ze jakoby jela ale kdyz jsi otocil tak se nic moc nedelo... ale to je jednoGEORG píše:papírové hodnoty jsou jen čísla. Moje desítka má taky hezký výkon a krouťák, ale přesto na ni nemá.
Když při 3000otáčkách škubneš za plyn desítce a bávu, tak se dějí úplně odlišné věci. Ten bavor je SYROVÝ, desítka je o hodně víc kultivovaná.
G.
ano nema... nikdo jinej TANK nevyrabiGEORG píše:kámoš teď silně uvažuje o dvanáctce GS, myslím, že tato motorka v daném segmentu taky jen těžko najde konkurenci.ivanversys píše:Je
G.
KankX píše:tohle je zajimavy !
http://www.zx-10r.net/forum/showthread.php?t=83042
podle toho grafu by mela mit ZX10 do 11tis.ot navrch
ten vršek u desítky stejně jako u báva znamená, že jedeš s předním kolem cenťák nad zemí a to není to pravé ořechové.KankX píše:a mrkni na tohle.... to je srovnani krivek ze kterych je jasne patrne ze ve vysokych otackach zbytek sveta nestiha ani nahodou a kroutakem uplne dole taky ne... takze to u toho BMW musi byt znat. Treba ten spodek (kroutak) u ZX10 zacina pekne vysoko
http://img685.imageshack.us/i/newcurves.jpg/
Potlesk, nenapsal bych to líp. Všichni používáme motky tak na 50%, takže co? No pohodaKuba ZRX píše:pánové, to BMW jak psal Georg stojí 450 tis, nová kawa od šedého dovozce 280tis.
To znamená že kawa je 170 levnější, ale není o 170 tis horší.
pokud to vezmu rozumem i srdcem, tak beru kawu, na to co dokáže ji tady nikdo z nás stejně nedokáže dostat
a tak co budu dělat s asi lepším BMW ale o tolik dražším?????.
TOHLE JE ASI TAK PSANE SRDCEM 98% LIDI TREBA ZROVNA TADY NA TOM FORU...Kuba ZRX píše:pánové, to BMW jak psal Georg stojí 450 tis, nová kawa od šedého dovozce 280tis.
To znamená že kawa je 170 levnější, ale není o 170 tis horší.
pokud to vezmu rozumem i srdcem, tak beru kawu, na to co dokáže ji tady nikdo z nás stejně nedokáže dostat
a tak co budu dělat s asi lepším BMW ale o tolik dražším?????.