No a potom to s ním šlo už jen s kopce

G.
KankX píše:... ja Zdrahyho pamatuju s vlasama... no tak asi neZRX 1984 píše: Já Zdrahyho pamatuju, jako rexařea nikdy mi k němu zmrlina neseděla, vy ho znáte zasejc jináč, tak kdo vím, čím nás překvapíkecam
![]()
![]()
Ty vodine, u tohoto příspěvku jen zírámZdrahy píše:zase mě všichni znáte![]()
chlapi já jsem momentálně vážně spokojenej, ať se vám to líbí, nebo ne.. To že jsem zpomalil a potom začal bejt chytrej - je spíš naopak
ale jak říkám, tohle má každej jinak a já rozhodně nechci aby si všichni koupili choppera nebo cruisera protože Zdrahymu jeblo. Popravdě jsem se dal dohromady s jedním klubem který vyznává jízdu na těhle věcech a tím pádem jezdit s kým mám a na rovinu jsou to lidi, kteří to maj nastavený tak jako já
třeba se přijedeme podívat na nějakej CKCsraz hromadně, ať je legrace..
Jinak pokud se odstěhuju z Prahy, tak si asi k chopperu časem koupím něco na blbnutí, ale vím už naprosto přesně že to bude jiná značka (ne kvůli tomu že bych neměl rád Kawu, ale proto, že se mi ta motorka líbí a o tom to je - jsem svobodnej, svéprávnej a koupím si to za svý)
No jo, známej má Porsche a má s ním problémy, jsou to všechno šunty.. jinej kámoš má Multivana za mego a půl a ten sráč je v servise každej druhej měsíc, šunt nic jinýho, no a zeptej se Marka jakej má názor na MitsubishiZRX 1984 píše:Ty vodine, u tohoto příspěvku jen zírámZdrahy píše:zase mě všichni znáte![]()
chlapi já jsem momentálně vážně spokojenej, ať se vám to líbí, nebo ne.. To že jsem zpomalil a potom začal bejt chytrej - je spíš naopak
ale jak říkám, tohle má každej jinak a já rozhodně nechci aby si všichni koupili choppera nebo cruisera protože Zdrahymu jeblo. Popravdě jsem se dal dohromady s jedním klubem který vyznává jízdu na těhle věcech a tím pádem jezdit s kým mám a na rovinu jsou to lidi, kteří to maj nastavený tak jako já
třeba se přijedeme podívat na nějakej CKCsraz hromadně, ať je legrace..
Jinak pokud se odstěhuju z Prahy, tak si asi k chopperu časem koupím něco na blbnutí, ale vím už naprosto přesně že to bude jiná značka (ne kvůli tomu že bych neměl rád Kawu, ale proto, že se mi ta motorka líbí a o tom to je - jsem svobodnej, svéprávnej a koupím si to za svý)
Drž se kawy, kámoš má Introše 1400 a pořád jen problémy problémy a problémy