V. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2010 (10.-12.9)
berte mou vsuvku jako nepodstany detail se kterym jsem uz vyrovnany...
presne jde a pujde mi mozna jen o to ze by se KAZDY kdo nahodi termin cehokoli MOHL laskave podivat kde je co PSANE jako ze uz je....a pak nahodit...neresim jednotlivce...to se muze stat ze nemuze kazdej vzdy....ale CO UZ JE PSANE ..toho by si mohli pridavaci datumu akci vsimnout a aspon kdyz uz nic prizpusobit se tomu co uz hlasneno DLOOOOOUHO dopredu...asi kazdej pochopi co jsem tim chtel rict i drive...
ale jak rikam....uz to mam vyresene....
presne jde a pujde mi mozna jen o to ze by se KAZDY kdo nahodi termin cehokoli MOHL laskave podivat kde je co PSANE jako ze uz je....a pak nahodit...neresim jednotlivce...to se muze stat ze nemuze kazdej vzdy....ale CO UZ JE PSANE ..toho by si mohli pridavaci datumu akci vsimnout a aspon kdyz uz nic prizpusobit se tomu co uz hlasneno DLOOOOOUHO dopredu...asi kazdej pochopi co jsem tim chtel rict i drive...
ale jak rikam....uz to mam vyresene....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
NIKDE TADY NEPISU AT SE NECO PREHAZUJE ....jen jsem psal svuj nazor...NEBUDU SE TADY PRIPADNE HADAT....MYSLIM ZE JE TO ZBYTECNE..
proste to zase bude treba bez tech co jezdili rdive a myslim ze radi skorovsude...tak proste nebudou...
za me jsem dal Skalku...RAD ...a to je zatim vse.....NERAD..ale je to tak...a nejsem sam...tecka
proste to zase bude treba bez tech co jezdili rdive a myslim ze radi skorovsude...tak proste nebudou...
za me jsem dal Skalku...RAD ...a to je zatim vse.....NERAD..ale je to tak...a nejsem sam...tecka

to tady bylo i na tento rok ale sere se na to.....ZRX 1984 píše:Možná by to chtělo někdy v listopadu vypsat všechny akce na 2011 a dávat do dokupy postupně. A kdo ví třeba se vyskytne nějakej neplánovanej srazík a třeba se to bude víc lidem než by se čekalo
asi uz je to jedno
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jsem tu krátce, ale jsou srazy, který se opakujou naprosto pravidelně...
- 1. (2.) víkend v květnu - SKALKA
- poslední víkend v květnu - JIŽNÍ ČECHY
- třetí víkend v červnu - TESÁK
- druhej víkend v září - MLÝNKY
Takhle to jde po sobě už tři roky a fakt se divím, že jsou termíny, který překvapí...
Taky mě to letos nevychází zrovna podle mých představ, ale kdy pojedu na jakej sraz jsem plánoval už na Silvestra, aniž bych čekal na VW, Káču, Marka nebo Lecha, až se vytasí s termínama!

- 1. (2.) víkend v květnu - SKALKA
- poslední víkend v květnu - JIŽNÍ ČECHY
- třetí víkend v červnu - TESÁK
- druhej víkend v září - MLÝNKY
Takhle to jde po sobě už tři roky a fakt se divím, že jsou termíny, který překvapí...

Taky mě to letos nevychází zrovna podle mých představ, ale kdy pojedu na jakej sraz jsem plánoval už na Silvestra, aniž bych čekal na VW, Káču, Marka nebo Lecha, až se vytasí s termínama!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Seznam budu zveřeňovat a dopisovat během srpna.GEORG píše:já jedu Lechu, takže si mě tam napiš.
uvidím, jestli přijedeme ve třech, nebo jen já a zephyr.
GEORG
Ikdyž...... napadla mě myšlenka že co by se stalo kdybych letos žádný seznam nepsal?

Však kdo dojede tak tam bude.Kapacita ubytování je dostatečná a ubytování bude pro všechny zajištěné a místečka asi jak loni.
No jako doma.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
nebuď línej a pěkně piš seznámek, ať se můžeme domluvit, kdo,kde, s kým a jak...Lech píše:Seznam budu zveřeňovat a dopisovat během srpna.GEORG píše:já jedu Lechu, takže si mě tam napiš.
uvidím, jestli přijedeme ve třech, nebo jen já a zephyr.
GEORG
Ikdyž...... napadla mě myšlenka že co by se stalo kdybych letos žádný seznam nepsal?![]()
Však kdo dojede tak tam bude.Kapacita ubytování je dostatečná a ubytování bude pro všechny zajištěné a místečka asi jak loni.
No jako doma.Každý už tak trochu ví,kde bude vyspávat opici.

/pro rejpaly-myslím dohoda o cestě na sraz/
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*