...v tom pripade uz vsechno umi a nevim co by se mel takovej clovek dal ucit...ZRX 1984 píše:Možná to vidím jinak a pořád si myslím, že Ti kdož si kupují motky a dělaj si na ně řidičáky, odlítaly na pionýrech a jawkách spoustu km a když skočí na nějakou větší motku, tak základy nějaké má. Přece mi neříkej, že nevědí jak kdy řadit a že plynem se nemusí otáčet jen surově hned na plno atd...
spolujizda s ridicem zacatecnikem
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
a davat bacha na sebe bo porad cumet pred sebe a zaroven do zrcatek je taky demagogie...vterina spatne a je to vse v hajzlu...
kdyz uz tak at se vemi dobre diva...vnima.....a snazi se te drzet...casem se te pokud to ma v krvi bude drzet ikdyz zrychlis...nakonec te predjede a muzes jit na pivo
kdyz uz tak at se vemi dobre diva...vnima.....a snazi se te drzet...casem se te pokud to ma v krvi bude drzet ikdyz zrychlis...nakonec te predjede a muzes jit na pivo

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
proooč? Byli jsme domluvený, když se bude brzdit, bliknu vždycky dřív než doopravdy začnu, že pojedeme nejvíc 90 a že si nepojedem kolo na kolo a předjíždět se bude jako v autě, jen když je opravdu místo... fungovalo to dost dobře...MARTY píše:a davat bacha na sebe bo porad cumet pred sebe a zaroven do zrcatek je taky demagogie...vterina spatne a je to vse v hajzlu...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
ja nic kamo fakt nerikam...jen uprimne pisu ze ja nikoho ucit nechci bo se mam sam toho ucit jeste moc...proste nikoho neodrazuji a terba se pekelne pletu...
add 2....
ted jak jsme se vraceli dvakrat jen malinka nepozornost a mladicek za mnou by to v te chvili zatl do me zezadu nabeton....Helena ne..ta to ma s rozumem srovnano...ale zrovna tam byt kdokoli jiny v uplnych zacatcich byl by ve me...nabeton...
Helca mela v tu chvili hodne dobrej odstup...a jindy zamnou jela kolo na kolo...tak bylo to vcera a rikam tim ze ji se za sebou nebojim...
asi to mam v sobe ale pecku zezadu uz mam za sebou a bude to zit semnou...
a ani v jednom pripade jsem v tu chvili kalbu nejel....
add 2....
ted jak jsme se vraceli dvakrat jen malinka nepozornost a mladicek za mnou by to v te chvili zatl do me zezadu nabeton....Helena ne..ta to ma s rozumem srovnano...ale zrovna tam byt kdokoli jiny v uplnych zacatcich byl by ve me...nabeton...
Helca mela v tu chvili hodne dobrej odstup...a jindy zamnou jela kolo na kolo...tak bylo to vcera a rikam tim ze ji se za sebou nebojim...
asi to mam v sobe ale pecku zezadu uz mam za sebou a bude to zit semnou...
a ani v jednom pripade jsem v tu chvili kalbu nejel....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
no, to by bylo škoda, rozvěsit to ještě nezajetý
Taky bych tak s každým nejezdil, ale tohle je skoro jako můj synátor, tak se to dá... jen píšu jak jsme to dělali my, když začínal, ale každej musí najít vlastní způsob. Seky se původně ptal, co je lepší, a podle mě je tohle lepší, než jet vzadu a hledět, jak to nevyšlo...Toť vše

Taky bych tak s každým nejezdil, ale tohle je skoro jako můj synátor, tak se to dá... jen píšu jak jsme to dělali my, když začínal, ale každej musí najít vlastní způsob. Seky se původně ptal, co je lepší, a podle mě je tohle lepší, než jet vzadu a hledět, jak to nevyšlo...Toť vše
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*