Kawasaki Z750 2004
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jak to ten Zdrahy dela? Zas jsi to napsal presne, jsem na tom stejne, urcite to zvladnu, ale nez bych to posr. tak delam co umim a zaplatim technikovi ktery to umi a krom toho - presne tohle pomaha ekonomice, ty vic vydelas a nechas dalsiho vydelat 

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Jo, to je sice pravda, ale ne všíchni se tak chovají, takže ekonomiku asi nespasíme
Mimochodem, jak podporuješ ekonomiku, když jezdíš ke garážníkům? To asi nebude ta správná myšlenka. Ať si to každej dělá jak chce, nikomu to nemůžeš mět za zlý, někdo věří a jiný zase ne, tak jako někdo na to má a ten druhý si to opraví sám. Proč jezdí někteří k "Martinovi" soukromě a nedají to rovnou do Kawy za nehorázný prachy? A proč vozíš motky z Ameriky a nekoupíš je přímo u dealera?

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vsim co utratis (dealerovi nebo "zahradnikovi") pomahas - nemas penize v bance (kde vydelava banka) a tocis je
, muzem o tom pokecat, ale v jinym tematu 
Jinak ja byl zatim vzdy a pouze v ofico servisech a nechtej vedet kolik jsem tam za 2r nechal...
Kazdopadne sorry za OT...

Jinak ja byl zatim vzdy a pouze v ofico servisech a nechtej vedet kolik jsem tam za 2r nechal...

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
To věřímJirka_Z píše:Vsim co utratis (dealerovi nebo "zahradnikovi") pomahas - nemas penize v bance (kde vydelava banka) a tocis je, muzem o tom pokecat, ale v jinym tematu

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
kua odsud posud...pokud se ofiko namachrovani radobypodnikatelebezmozku lisi v pracich na vymene oleje a filtru radove v tisicich a pri koupi motorky treba o vic nez stotisic v ramci evropy tak na ne seru a to zvysoka bez jakekoli podpory doblble ekonomiky ktera se v tomto pripade da snad nazvat zlodejnou je nasnade...kde to kua jsme.....Pepa píše:Jo, to je sice pravda, ale ne všíchni se tak chovají, takže ekonomiku asi nespasímeMimochodem, jak podporuješ ekonomiku, když jezdíš ke garážníkům? To asi nebude ta správná myšlenka. Ať si to každej dělá jak chce, nikomu to nemůžeš mět za zlý, někdo věří a jiný zase ne, tak jako někdo na to má a ten druhý si to opraví sám. Proč jezdí někteří k "Martinovi" soukromě a nedají to rovnou do Kawy za nehorázný prachy? A proč vozíš motky z Ameriky a nekoupíš je přímo u dealera?
jsem pro odborne prodeje a servisy...ale ne pro zlodeje a podvodniky sedici na prdeli s domnenkou ze se love jen pohrnou
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
aleš jo to ja taky...nejake blbustky cloveka potesi....ale jinak neco s necim...kdyz ted vim ze v ramci zaruky pojedu na olej bo musim.tak jsem nadhodil v ramci....poupravit drzak znacky.....a podobne malickosticky...a jasne..proc ne...za hubicku pri jednom.tak proc ne...
druha otazka je jak a co casto potrebuji a tady bych rad napsal ze ma byvyala zx opravdu nepotrebovala nikdy nic mimoradneho...
takze zase zbytecne sracicky zase o rypani se v nicem o nicem jsem nedelal...
a co kde poutahovat...umyt...namazat..prelestit ...umyt apod proc ne
druha otazka je jak a co casto potrebuji a tady bych rad napsal ze ma byvyala zx opravdu nepotrebovala nikdy nic mimoradneho...
takze zase zbytecne sracicky zase o rypani se v nicem o nicem jsem nedelal...
a co kde poutahovat...umyt...namazat..prelestit ...umyt apod proc ne

ZZR 1400 RR Hujda lenošná