Kawasaki Z750 2004

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » úte dub 13, 2010 21:13:41

Jak to ten Zdrahy dela? Zas jsi to napsal presne, jsem na tom stejne, urcite to zvladnu, ale nez bych to posr. tak delam co umim a zaplatim technikovi ktery to umi a krom toho - presne tohle pomaha ekonomice, ty vic vydelas a nechas dalsiho vydelat ;)
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » úte dub 13, 2010 21:29:56

Jo, to je sice pravda, ale ne všíchni se tak chovají, takže ekonomiku asi nespasíme :lol: Mimochodem, jak podporuješ ekonomiku, když jezdíš ke garážníkům? To asi nebude ta správná myšlenka. Ať si to každej dělá jak chce, nikomu to nemůžeš mět za zlý, někdo věří a jiný zase ne, tak jako někdo na to má a ten druhý si to opraví sám. Proč jezdí někteří k "Martinovi" soukromě a nedají to rovnou do Kawy za nehorázný prachy? A proč vozíš motky z Ameriky a nekoupíš je přímo u dealera?
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » úte dub 13, 2010 21:38:23

Vsim co utratis (dealerovi nebo "zahradnikovi") pomahas - nemas penize v bance (kde vydelava banka) a tocis je ;), muzem o tom pokecat, ale v jinym tematu ;)
Jinak ja byl zatim vzdy a pouze v ofico servisech a nechtej vedet kolik jsem tam za 2r nechal... ;)
Kazdopadne sorry za OT...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » úte dub 13, 2010 21:44:00

Jirka_Z píše:Vsim co utratis (dealerovi nebo "zahradnikovi") pomahas - nemas penize v bance (kde vydelava banka) a tocis je ;), muzem o tom pokecat, ale v jinym tematu ;)
Jinak ja byl zatim vzdy a pouze v ofico servisech a nechtej vedet kolik jsem tam za 2r nechal... ;)
Kazdopadne sorry za OT...
To věřím :lol: Já teda u auta jsem na tom stejně. A tak dáme řeč někde na srazu, nic není černobílý :wink:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte dub 13, 2010 22:36:58

Pepa píše:Jo, to je sice pravda, ale ne všíchni se tak chovají, takže ekonomiku asi nespasíme :lol: Mimochodem, jak podporuješ ekonomiku, když jezdíš ke garážníkům? To asi nebude ta správná myšlenka. Ať si to každej dělá jak chce, nikomu to nemůžeš mět za zlý, někdo věří a jiný zase ne, tak jako někdo na to má a ten druhý si to opraví sám. Proč jezdí někteří k "Martinovi" soukromě a nedají to rovnou do Kawy za nehorázný prachy? A proč vozíš motky z Ameriky a nekoupíš je přímo u dealera?
kua odsud posud...pokud se ofiko namachrovani radobypodnikatelebezmozku lisi v pracich na vymene oleje a filtru radove v tisicich a pri koupi motorky treba o vic nez stotisic v ramci evropy tak na ne seru a to zvysoka bez jakekoli podpory doblble ekonomiky ktera se v tomto pripade da snad nazvat zlodejnou je nasnade...kde to kua jsme.....
jsem pro odborne prodeje a servisy...ale ne pro zlodeje a podvodniky sedici na prdeli s domnenkou ze se love jen pohrnou
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř dub 14, 2010 01:00:08

já si zatím dělal skoro všechno doma-mimo gum, na to jsou tu sekáči, a s dobrou cenou. Jednak je to pro mě fantastickej psychickej relax, a vybavenej jsem jako středně dobrej servis :oops: tak proč to vozit pryč kvůli blbostem...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř dub 14, 2010 11:44:48

aleš jo to ja taky...nejake blbustky cloveka potesi....ale jinak neco s necim...kdyz ted vim ze v ramci zaruky pojedu na olej bo musim.tak jsem nadhodil v ramci....poupravit drzak znacky.....a podobne malickosticky...a jasne..proc ne...za hubicku pri jednom.tak proc ne...
druha otazka je jak a co casto potrebuji a tady bych rad napsal ze ma byvyala zx opravdu nepotrebovala nikdy nic mimoradneho...
takze zase zbytecne sracicky zase o rypani se v nicem o nicem jsem nedelal...
a co kde poutahovat...umyt...namazat..prelestit ...umyt apod proc ne :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Odpovědět