Versys
Bral bych ho v litru
Já klidně - na cestování by to byla pecka
Každopádně věřím, že i z tím motorem co tam je to je opravdický Fun bike. Tuším že předloni vyhrál test nej motorka malej V Storm od S. mezi všema možnejma motorkama včetně litrovejch supersportů. Objem není všechno a na pořádný poježdění jich stačí pár. Mít 200koní je podle mě dobrý jen na to, aby o tom člověk mohl vyprávět po barech
lidem, který o tom vědí kosočtverec. Když jsem viděl Kankxe (o kterém jsem mimo jiné přesvědčený že na motorce umí jezdit jako málokdo) jak se na mokru na 14ce trápil aby s tím nepraštil, bylo mi ho skoro líto. Motorka musí být pro zábavu a já osobně myslím, že těch 120 koní co tu padlo je pro naprostou většinu normálních lidí, pro normální ježdění strop využitelnosti. No a versysu stačí s jeho určením i o dost míň (jet s ním 300 po dálnici nebude asi to pravé
)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
- Roman - ZX12
- Easy slider

sra za OT...a co je lepsi..modra krasna Jawa NEBO STRIBRNY VERSYS ???Jirka_Z píše:Jawku mam na porad, je mi ji lito prodat za par korun kdyz jsem do toho dal takovy penize, takze bude pro nejaky decko jestli nekdy prijde
sorry ja vim OT
sry za OT
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider

Ona tu honba za výkonem byla vždycky, ale teď je to extrém.. před pár lety když měla motorka 100koní a 250kg, byl to nářez.Teď má o 70Kg míň a 100 koní víc
lepší podvozek, brzdy i gumy, ale ne o tolik, o kolik se zdvihl výkon. Silnice jsou taky pořád stejný a jezdci taky
To co chci říct, je to, že motorka jako Versys má zkrátka na trhu svoje místo. Po praze jich ze všech Kaw potkávám jednoznačně nejvíc - do města je to prostě pecka, stejně tak jako na prolítnutí pár zatáček po práci
Jsem si jistý, že až Víťa uklidí v garáži ten mrdník a udělá si tam trochu místa, tak neodoláodveze si jednoho od Halbicha na cesty do práce

Jsem si jistý, že až Víťa uklidí v garáži ten mrdník a udělá si tam trochu místa, tak neodoláodveze si jednoho od Halbicha na cesty do práce
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
- Roman - ZX12
- Easy slider

souhlasZdrahy píše:Ona tu honba za výkonem byla vždycky, ale teď je to extrém.. před pár lety když měla motorka 100koní a 250kg, byl to nářez.Teď má o 70Kg míň a 100 koní víclepší podvozek, brzdy i gumy, ale ne o tolik, o kolik se zdvihl výkon. Silnice jsou taky pořád stejný a jezdci taky
To co chci říct, je to, že motorka jako Versys má zkrátka na trhu svoje místo. Po praze jich ze všech Kaw potkávám jednoznačně nejvíc - do města je to prostě pecka, stejně tak jako na prolítnutí pár zatáček po práci
![]()
Jsem si jistý, že až Víťa uklidí v garáži ten mrdník a udělá si tam trochu místa, tak neodoláodveze si jednoho od Halbicha na cesty do práce![]()
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)