motoškola

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv čer 10, 2010 15:39:17

muWme píše:
Jana Kawa píše:to jsi asi zapomněl na ženský z klubu :roll:
pruuuser.. tak se vsem zenskejm omlouvam :-)
tak se z toho vykroutim tak ze sem mel na mysl NEmotorkarky a NEbatuzky :-)
jeste ze neni Blanka v klubu, byla by to asi vyjimka... ta mi nedopreje nic :-D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » čtv čer 10, 2010 19:31:26

no, já měla na mysli zrovna Blanku a samo sebe :wink:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 20, 2010 10:02:20

držte palce, dneska v 15:00 nastupuju. Před tím, pár hodin projížďka, ať to dostanu zase do ruk no a tam, děj se vůle gravitace a odstředivé síly. Kamoš půjčil kameru, tak si to snad nějak rozumně prostřídáme a hodím na net, snad ne z vyhledávacím heslem "crash" :wink:
ZX-12R naked

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » úte črc 20, 2010 11:47:51

hlavně si to užij chlape
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

muWme
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od muWme » úte črc 20, 2010 12:34:15

MMKS píše:držte palce, dneska v 15:00 nastupuju. Před tím, pár hodin projížďka, ať to dostanu zase do ruk no a tam, děj se vůle gravitace a odstředivé síly. Kamoš půjčil kameru, tak si to snad nějak rozumně prostřídáme a hodím na net, snad ne z vyhledávacím heslem "crash" :wink:
safra kam jedes? kdyby si to dal vedet driv, pridal bych se :-(
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 20, 2010 22:09:36

tak šťastně zpět.
Před okruhem jsme měli dost času, tak jsme plánovali vyjížďku a trošku se připravit. Jenže kamošovo Tuono se ukázalo opět jako italská mrdka, a přes noc mu umřela baterka. Takže nakonec lítal po okrese aby nějakou sehnal.
Na okruhu jsem dostal takové šimrání v žaludku něco ve smyslu "Co já tada dělám?!" Jeli tam nějaké německá agentura a zdále se mě, jak ti maníci lítají a když jsem to jednomu naoko změřil tak měl čas kolem 2:40 (což je dost bída, že).
Teorii vedl hlavně Sršeň, bylo to takové fajn kecání. Mimochodem se tam řešilo, že řazení bez spojky nahoru nevadí a na okruhu šetří sekudny.Pak následovalo rozdělení do 3 skupin podle toho jak se kdo cítil. Chtěli jsme jít do nejslabší, ale ten nápad tam mělo většina lidí, tak jsem se hodili do střední skupiny a dobře udělali. Pak se jelo asi tak 7 kol stylem, že se jelo kolem 80-100km, kdy se mělo jet ve vláčku za instruktorem, bez přidávání, řazení a brždění. To dost dobře nešlo, obzvlášť vzadu, kde se to natahovalo a stahovalo na rovinkách. Už toto byl celkem adrenalin, protože takový náklon jsem snad v provozu nikdy neměl a to se jelo plynule bez brzd.
Druhá jízda byla v protisměru okruhu a to jsem si posral, protože jsem připravoval kameru a naráz se startovalo. Než jsem naházel helmu a rukavice, tak mi moje skupina odjela a musel jsem jet s tou slabší. (není problém to kdykoliv změnit , takže pokud se přeceníte, nebo naopak nudíte, tak se o přestávce hodíte do jiné skupiny). Jelo se skoro furt 80, hodil jsem tam 5 a ani neměl snahu vysedávat. Fakt mě to mrzelo, byl to krok zpět.
Třetí jízda byl zase normální a rychlejší, na mě už celkem adrenalin i tak. Obzlášť když jsem zase drhul stupačkou a pak v každé zatáčce mít strach, abych na ni nešel znovu.... (I když švára obrousil na FZ1 hlásiče celé, přemýšlel že ani na volné nepůjde).
Volné jízdy jsem posral úplně, první kola jsem se snažil jet rychle a zapomněl co nás učiil, takže neplynulé, lítal jsme od strany ke straně,prostě jak blb. Pak mě předjelo jedno CBR a šlo vidět, že na mě má jen na rovince. Tak jsem mu to chtěl vrátit. Každou zatáčku jsem se se přibližoval až došlo dvojité pravé před nájezdem na C. Najel jsem myslím dobře, ale pak jsem se nějak moc soustředil abych byl rychlý až jsem zjistil, že jsem rychlý moc a že jsem dlouhý. Tak jsem to narovnal, hamtl na brzdy a vlítl do kačírku. Naštěstí jsem si vzpomněl co nám říkali, tak jsem pustil brzdy a uvolnil řídítka a i když to ze začátku nevypadalo dobře, tak jsem to ustál bez ztráty kytičky. Traťák povolil návrat na trať , tak jsem si jel zase užívat. Předjel jsem si obě XJR co tam byly (tím bylo rozhodnuto o tom, který naháč je nej na světě) a nějaké další malomocné. Ale nic moc nebylo co, protože tím výletem mě všichni ujeli, takže jsem viděl jen ten plebs, nebo ty co se kolem mě jen mihly.
Pak to jeden takový zapichl do kačírku asi podstatně větší rychlostí, takže mašina nakašu, on do sanitky. Tím škola skončila.
Nakonec se to ukázalo jako výhra opět pro kamoše s ital-mrdkou, protože mu to žere snad 12 litrů a nevyjel pořádně ani z areálu a došel mu benzín. Tak jsem mu odpustil z nádrže a pak jen rychlý průlet domů.
Shrnuto- peněz nelituju, životní zkušenost skvělá. Minimálně vím, že to co na okruhu, to na normální silnici prostě dát nejde. Prostě o každé zatáčce co jsem projel tam, bych po takovém průjezdu v normálním provozu básnil a byl na sebe kure*sky hrdý. Jinak i moje silniční gumy byly po pár takových poklidných kolech úplně žmolkovaté a nalepené cucky (ke kraji zbývají asi 2 mm).
Videa pošlu později ale co kamoš říkal, tak moje na helmě stojí zaprd a bere jen budíky, jeho z nádrže je prý dobré, ale tam jde zase vidět jak jsem kazil ten začátek.
ZX-12R naked

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » úte črc 20, 2010 22:16:53

hezky si to podal :lol: :lol:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte črc 20, 2010 22:19:36

:thumbright: dobrý !!
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte črc 20, 2010 22:33:06

bylo to dlouhy ale precetl jsem to... a musim po precteni rict, ze bych se na okruh bal, jsem srabotka :-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » stř črc 21, 2010 06:46:59

nerad čtu dlouhé příspěvky, ale tenhle jsem přečetl jedním dechem. Fakt dobrý referát, jsi machr :D
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » stř črc 21, 2010 08:26:24

Bezva reportáž, tím víc mě mrzí že jsem se tam za tebou nestihl podívat, měl jsem to v plánu a nakonec jsem zkysl v práci.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » stř črc 21, 2010 11:29:05

Jana Kawa píše:hezky si to podal :lol: :lol:
Podpis, zajímavý, dobře napsaný, žádný machrování... :lol:
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř črc 21, 2010 11:34:34

heeeen heeeen...dobre napsane...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » stř črc 21, 2010 15:22:28

Paráda, hlavně že jsi ustál toho kačera. Oni ty kluci vědí proč tam jezděj na těch šetskách :-) Důležitý si myslím, co jsi si z toho odnesl, je to kam až ten rex může jít, taky bych potřeboval najít tu hranici, ale bojím se že s tím plesknu a spravovat se mi to nechce....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř črc 21, 2010 19:58:41

omlouvám se za rozsah, chtěl jsem aby si případný zájemce srovnal jestli motoškolu jo nebo ne. Za mě jednoznačně JO (pokud nemá zkušenost s okruhem). Trochu mě mrzelo, že nebyla zpětná vazba. Jezdilo se jen za instruktorama, uvítal bych, kdyby si třeba vždy dva vzali před sebe a pak drbali chyby v posezu atd.
REX své hranice ani v nejmenším nedosáhl, celý okruh se dá v podstatě jet na 4 až později jsem občas vytáčel 3. Podvozek v pohodě. Jediné co je blbé jsou ty stupačky, ale jak jsem psal FZ1 dře už daleko dřív a je to jen moje chyba, že neumím pořádně vysedat.
Na okruh se chci určitě vrátit, protože těch 20 minut tam je tak 10 hodin v normálním provozu. (pro milovníky zatáček). Už dokážu pochopit kluky co mají jen okruhovky.
ZX-12R naked

Odpovědět