udelano..svepomoci
nic neni nemozne....udelam to i v druhe variante...
a jako vzorek to povesim na nahou slecnu s krasnyma prsama...
ale mam jednoho velmi dobreho kamarada kterej se vyjadril ze puvodni navrh kterej jsem jiste okopiroval je lepsi...ma to svuj vyznam...a nejde o to aby kazdej videl K a stejne nezasveceneho nenapadne nic,...snad ze jsem treba Karel
...ale znalej to vi hned...a vo to go..
ale jiste udelam i to druhe...
a jako vzorek to povesim na nahou slecnu s krasnyma prsama...

ale mam jednoho velmi dobreho kamarada kterej se vyjadril ze puvodni navrh kterej jsem jiste okopiroval je lepsi...ma to svuj vyznam...a nejde o to aby kazdej videl K a stejne nezasveceneho nenapadne nic,...snad ze jsem treba Karel

ale jiste udelam i to druhe...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
a nejde o to aby kazdej videl K a stejne nezasveceneho nenapadne nic,...snad ze jsem treba Karel
...ale znalej to vi hned...a vo to go..
Tak přesně o tohle mi jde
A jestli ty roky, nejsou ostrý, tak už mlčím a těším se až to budu mít na krku. to CKC 909 nechám na Tobě, nejspíš tam kde bude nejvíc místa
což nebude lehký najít
ale Tys šikovný synek, tak si jistě poradíš 

Tak přesně o tohle mi jde

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
nove vzorky....prvni model se jaksi vsem libi vice....

zaves upevnen...zakotven,,,snad je videt pismenka jako vzorek pro dobreho kamarada...
druhej...

tady se jeste v pripade zajmu ubere na bocich cca 4mm a prida se dolu kvuli tvaru....
nahore a dole tedy muzou byt napisy....
delam pro Helenu ted z bileho zlata letajici kacka do usi,,,bezpecne zapinani na zavit s pojistenim...
uz jsem je delal pro Dasenku ktera uz ani nezije asi
kdyby tedy nekdo chtel udelat ty privesky...pripadne s retizkem ...necht tedy zavazne do PM....vcetne toho co tam chce napsat...
jinak pripominky opet sem
debilni kecy do vlakna lama a spol...diky..

zaves upevnen...zakotven,,,snad je videt pismenka jako vzorek pro dobreho kamarada...
druhej...

tady se jeste v pripade zajmu ubere na bocich cca 4mm a prida se dolu kvuli tvaru....
nahore a dole tedy muzou byt napisy....
delam pro Helenu ted z bileho zlata letajici kacka do usi,,,bezpecne zapinani na zavit s pojistenim...
uz jsem je delal pro Dasenku ktera uz ani nezije asi

kdyby tedy nekdo chtel udelat ty privesky...pripadne s retizkem ...necht tedy zavazne do PM....vcetne toho co tam chce napsat...
jinak pripominky opet sem

debilni kecy do vlakna lama a spol...diky..
Jé je tam i moje číslo hurá....Mě se to líbí úplně nejvíc. Taky ty naušničky udělaj dvoje, snad se peťě budou líbit, akorát nevím jestli by nebylo pro mě ekonomičtější ze stříbra. Máš už nějakou cenu? Jak na přívěsek, tak na naušnice?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
tyhle male...co by mely vydrzet jsou ze zlata nej...myslim ze tenkrat ty pro Dasu vysly nejak cca 480...z bileho zlata...je ale tvrdej fakt ze tenkrat bylo za trojskou unci cca 900 usd a ted je cca 1100 usd ..ale zas takovy up to nebude...
stribro takhle vychazi draze bo je s tim hoooodne prace a je to mekkej matros...
a bile zlato v tomhle je krasne
stribro takhle vychazi draze bo je s tim hoooodne prace a je to mekkej matros...
a bile zlato v tomhle je krasne