Po rozebrání a složení nestartuje ZX9-už jede vyřešeno
Tak svíčky mám NGK a netuším jak jsou staré. Bo mašinu mám dva měsíce.
Nechal jsem to vyschnout a svíčky vypálil,pak připojil ještě nabíječku a na podruhé chytla. Běžela pěkně na volnoběh,ale ani po ohřátí se jí nechtělo do vyšších otáček. Jako by se dusila. Určitě to bude chtít seřídit.
Snad to bude už OK.
Jinak moc díky za rady.
Nechal jsem to vyschnout a svíčky vypálil,pak připojil ještě nabíječku a na podruhé chytla. Běžela pěkně na volnoběh,ale ani po ohřátí se jí nechtělo do vyšších otáček. Jako by se dusila. Určitě to bude chtít seřídit.
Snad to bude už OK.
Jinak moc díky za rady.
Já to právě čistil a potom to nešlo natočit. Bylo tam v plovákových komorách strašně bordelu (takovej píseček).Vůbec celá motorka a motor bylo hrozný humus.
Membrány jsou OK, jen byly dvě skřípnuté víčkem. Nevím co za kokota to mohlo udělat. Možná,že jak jsem je dal správně tak se to rozhodilo.
Vzducháč tam nebyl vůbec při tom prvním startu. Ani nádrž,benzín jsem měl ve flašce a možná tam nebyla dostatečná dodávka benzínu. Jo a taky ten benzín byl z motorky,starý tak 1/2 roku.
Membrány jsou OK, jen byly dvě skřípnuté víčkem. Nevím co za kokota to mohlo udělat. Možná,že jak jsem je dal správně tak se to rozhodilo.
Vzducháč tam nebyl vůbec při tom prvním startu. Ani nádrž,benzín jsem měl ve flašce a možná tam nebyla dostatečná dodávka benzínu. Jo a taky ten benzín byl z motorky,starý tak 1/2 roku.
Naposledy upravil(a) Tomast33 dne čtv led 14, 2010 14:42:25, celkem upraveno 1 x.
Mám to seřízený,nové svíčky,olej a motor běží docela pěkně.
Bylo to prý hodně rozhozené.
Jen tam něco nahoře klape asi ventily. No a snad to nebude žrát moc olej
přece jenom má holka najeto asi 60tis.km.
Rozvoďák byl prý měněný někdy vloni a napínák jsem dával já.
Taky to bylo nastartovaný venku při -10 a bez air boxu.
Uvidíme až bude trochu tepleji. Jak říká p.Kabourek z Písku :teď to dejchá studenej vzduch.
Bylo to prý hodně rozhozené.
Jen tam něco nahoře klape asi ventily. No a snad to nebude žrát moc olej

Rozvoďák byl prý měněný někdy vloni a napínák jsem dával já.
Taky to bylo nastartovaný venku při -10 a bez air boxu.
Uvidíme až bude trochu tepleji. Jak říká p.Kabourek z Písku :teď to dejchá studenej vzduch.