Podepisuju. A navíc, cena klubové čepice není zázračně jiná než cena čepice u kteréhokoliv prodejce KAWY. A pochybuju, že některý z členů klubu by toto pro nečlena a nováčka na fóru udělal. Ale třeba se pletu.

hmmm kdyz jsme u toho... nasivku bych si taky vzal ale na shopu CKC je pouze ksiltovka...farmář píše: Je fajne mít nášivku loga CKC, ovšem ...
Koncem srpna nechával dělat Spit 40 sérii nášivek, možná mu ještě nějaký zbyly...zkus ho kontaktovat!muWme píše:hmmm kdyz jsme u toho... nasivku bych si taky vzal ale na shopu CKC je pouze ksiltovka...farmář píše: Je fajne mít nášivku loga CKC, ovšem ...
nebo je snad na prodej jeste nekde jinde?
PS: videl jsem ji teda u Jany na bunde (Jana Kawa)
nic nemusis ale on se tady mezi nama urco nekdo najde kdo ti ji koupi,zaplati ,na zlatem podnose prinese a jeste mozna podekuje ze ti to mohl sehnat a zaridit...Abos píše:No to mi je jasný.. ale proč bych se musel registrovat kvuli jedne kšiltovce?? když mi ji muže objednat někdo kdo je tam už registrovanýLadis píše:K tomu se musíš zaregistrovat do CKC, pak dostaneš přístup do e-shopu a pak si ji můžeš objednat!Abos píše:a nemuže mi někdo prosim sehnat tu kšiltovku CLUBU?![]()
![]()
RozumimZ. píše:Už to to bylo řečeno ... běžnou Kawasaki čapku koupíš u každého dealera Kawasaki nebo u různých ostatních prodejců. Víš, podle mě, čapka Kawasaki s logem Czech Kawasaki Clubu by měla vyjadřovat víc než to, že máš v garáži Kawu. Kvůli čapce se rozhodně registrovat nemusíš ... rozumíš?Abos píše:No to mi je jasný.. ale proč bych se musel registrovat kvuli jedne kšiltovce?? když mi ji muže objednat někdo kdo je tam už registrovanýLadis píše: K tomu se musíš zaregistrovat do CKC, pak dostaneš přístup do e-shopu a pak si ji můžeš objednat!![]()
![]()
Démone. Tady se vždycky zasmějuMARTY píše:nic nemusis ale on se tady mezi nama urco nekdo najde kdo ti ji koupi,zaplati ,na zlatem podnose prinese a jeste mozna podekuje ze ti to mohl sehnat a zaridit...Abos píše:No to mi je jasný.. ale proč bych se musel registrovat kvuli jedne kšiltovce?? když mi ji muže objednat někdo kdo je tam už registrovanýLadis píše: K tomu se musíš zaregistrovat do CKC, pak dostaneš přístup do e-shopu a pak si ji můžeš objednat!![]()
![]()
ja byt tebou tak se neregistruji
MajaZRX píše:Démone. Tady se vždycky zasmějuMARTY píše:nic nemusis ale on se tady mezi nama urco nekdo najde kdo ti ji koupi,zaplati ,na zlatem podnose prinese a jeste mozna podekuje ze ti to mohl sehnat a zaridit...Abos píše: No to mi je jasný.. ale proč bych se musel registrovat kvuli jedne kšiltovce?? když mi ji muže objednat někdo kdo je tam už registrovaný![]()
ja byt tebou tak se neregistruji![]()
Dneska jsou tu slovní "kobercový nálety", bavím se náramně! (registrovat, se zelím / neregistrovat, šípkovou)nevím, co bys dělal s klubovým logem pokud ti klub nic neříká dojeď někam na sraz a bude ti to jasný. Hells Angels to zrovna nejsme.... to ne, ale pokud s námi nechceš mít nic společného, vytrvej, díky
nebo někam doraž. Pokud se ti zdá registrace složitá, blahopřeji k úspěchu, že žiješ.
...se zelím666S999 píše:MajaZRX píše:Démone. Tady se vždycky zasmějuMARTY píše: nic nemusis ale on se tady mezi nama urco nekdo najde kdo ti ji koupi,zaplati ,na zlatem podnose prinese a jeste mozna podekuje ze ti to mohl sehnat a zaridit...
ja byt tebou tak se neregistruji
Dneska jsou tu slovní "kobercový nálety", bavím se náramně! (registrovat, se zelím / neregistrovat, šípkovou)nevím, co bys dělal s klubovým logem pokud ti klub nic neříká dojeď někam na sraz a bude ti to jasný. Hells Angels to zrovna nejsme.... to ne, ale pokud s námi nechceš mít nic společného, vytrvej, díky
nebo někam doraž. Pokud se ti zdá registrace složitá, blahopřeji k úspěchu, že žiješ.
Zasoutěžíme o nejvíckrátquote