Zx10-R (2007)
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem přesně tuhle viděl za 170 tis. ceny jsou od 150-170 za nebouraný a tahle celej rok 2009 stála v obchodě. Musel bych ještě mrknout pod plasty atd abych věděl víc, ale když jsem jí prolejzal, tak nejevila žádný známky po opravách.
Nová desina mě taky láká, ale je to min. o 100k víc na což už prakticky nedosáhnu. Tady ještě můžu skusit cenu sundat.
Imobilizer na to asi nedostanu. A taky by mě zajímalo co je tam za rozdíly normální 07 a 07 SE. Přístrojovka je taky oproti novějším verzím jiná. Skuste někdo přihodit názor kdo desinu 07 jezdil.
To Samčus: Kdy to přestříkáš na zelenou?
Nová desina mě taky láká, ale je to min. o 100k víc na což už prakticky nedosáhnu. Tady ještě můžu skusit cenu sundat.
Imobilizer na to asi nedostanu. A taky by mě zajímalo co je tam za rozdíly normální 07 a 07 SE. Přístrojovka je taky oproti novějším verzím jiná. Skuste někdo přihodit názor kdo desinu 07 jezdil.

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zeptej se Elvise nebo Georga jak se z takoveho modelu delaji trsatkaUncle píše:Já jsem přesně tuhle viděl za 170 tis. ceny jsou od 150-170 za nebouraný a tahle celej rok 2009 stála v obchodě. Musel bych ještě mrknout pod plasty atd abych věděl víc, ale když jsem jí prolejzal, tak nejevila žádný známky po opravách.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
neni tohle presne ta firma kdy brali TP motorkam koupenym u nich, protoze to je dovoz z US a ten uplne nesplnuje evropsky normy?Honza-Zed píše:Funglove sedivky: http://www.primotorbike.com/MOTORKY/KAW ... rtovni.htm

presne jak se na vystave ve Vrbovce zminil ten typek z Aska...
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Motorkám nebral nikdo nic, protože mají homologaci od výrobce. V Asku plantaj píčoviny co se jim hodí, aby nikdo nenakupoval zalevno jinde. PRI měla problémy s homologaci čtyřkolek, protože měli někde někoho podmáznutýho, kdo ji na to dělal papíry - ten výrobce neměl homologaci pro EU
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak se na to podívejte znovu a řekněte mi, proč je vyměněný celý ten plast na blatníčku potažmo blatníček. Je prostě jinej. Takže kvůli odrazce, někdou koupil celej novej jo? Už se třesu tomu uvěřit...KankX píše:je to US verze protoze se v SE edici a tomto sbarveni do evropy nedovazela... odrazky sice US verze maji, ale kdyz je nesundas, neprojdes technickou... pokud neni uplacenavolkswagen píše:Poznamenám jednu věc. Ta motorka buď z US není, nebo byla položená.
Je až s podivem, jak často lidi přehlédnou fakt, že u takřečených americkým verzí motorek chybí boční odrazky...takze bys ji na nasich silnicich s odrazkama nemel vubec potkat
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
co blaznis???? ten blatnicek je totoznej jako ten co jsi sem soupnul ty na te fotce z vystavy... jen je zabrany z jineho uhlu a tak nevypada tak mohutne a tam kde zakryva odrazka sroub ke kteremu je pridelana, je v inzeratu videt primo ten sroub ... VW neblazni, fakt to tak je, to samozrejme neznamena ze s ni nemohlo byt placnuto, placnuta a opravena muze byt kazdavolkswagen píše:Tak se na to podívejte znovu a řekněte mi, proč je vyměněný celý ten plast na blatníčku potažmo blatníček. Je prostě jinej. Takže kvůli odrazce, někdou koupil celej novej jo? Už se třesu tomu uvěřit...KankX píše:je to US verze protoze se v SE edici a tomto sbarveni do evropy nedovazela... odrazky sice US verze maji, ale kdyz je nesundas, neprojdes technickou... pokud neni uplacenavolkswagen píše:Poznamenám jednu věc. Ta motorka buď z US není, nebo byla položená.
Je až s podivem, jak často lidi přehlédnou fakt, že u takřečených americkým verzí motorek chybí boční odrazky...takze bys ji na nasich silnicich s odrazkama nemel vubec potkat

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
To je pouze za ,,monster" samolepky...Vikki46 píše:..hele je taky nejakej rozdil u ZX-14...mezi normalní a Monster energi??...mysím technickej...barevnej vidím...zaraží mě totiž cenovej rozdíl 30 tis....to by bylo jen za barvičky docela dost...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak... to je za to ze nemas tuctovkuHonza-Zed píše:To je pouze za ,,monster" samolepky...Vikki46 píše:..hele je taky nejakej rozdil u ZX-14...mezi normalní a Monster energi??...mysím technickej...barevnej vidím...zaraží mě totiž cenovej rozdíl 30 tis....to by bylo jen za barvičky docela dost...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer