Nikdy už nepíchnem pneu!!
Myslímj, že se mýlíš, je tam toho tak málo a na prvních dvou otočeních kola se to roztáhne po celý pneu, takže vyvažením to hýbt nebude si myslím... proč když roztočíš nádobu s vodou a nebudeš ji mít zavřenou, proč to nevyteče? Protože odstředivá síla to tlačí ke stěně nádoby...farmář píše:Honzo gratuluji, jinak k té srágoře: buď je hypertekutá a je furt dole, na vyvážení nemá vliv a ani na dynamiku nebo lítá gumou sem tam.
Jestli to je dobré tak to nevím. Ale je to důvod přestat vyvažovat pneu jestli se nemýlím
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider
rpvnoměrně po celém obvodu při nepohyblivém středu. Tedy fixní pozici středu. Ovšem při pohybu tělesa je to trošku jinak, ale největší změnou bude akcelerace a decelerace, ne?Tam se ti to už nebude pohybovat rovnoměrně,ale bude to mít tendenci zvýšeného výskytu v určitých částech toho prostoru. Vezmu-li, kolik gramů se dovažujena pneu a kolik gramů naleješ tohohle dovnitř.....jo namítneš mi, že tam stejnak budeš mít vodu ze stlačeného vzduchu, ale kvůli tomu se odkaluje. Proto třeba to foukat malýmkompresorkem v garáži není to pravé vořechové, že. Na malej dílebskej....už vrazit odkalovák. Někdy tam nejde nic a někdy po chvilce foukání vypustíš několik cl.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- farmář
- Ghostrider
kdysi jsem na autě použil rychloopravnej sráč na silnici a hrdě dojel do servisu. Smrad, bordel....keců měli jak dlaždiči. Znali jsme se, tak mi to celé vymyli, ale s tím že jinak by mne poslali do temnejch koutůTilda píše:tohle maj hrozne radi v pneuservisech, kdyz musi pri vymene pneu pul hodiny cistit totalne zas*** rafky

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
diskuze k Ultraseal na motorkarich: Já ho měl v gumě a bez defektu jsem ojezdil gumu se stejným průběhem kilometrů jako předtím bez US. Ovšem nejzajímavější bylo, když jsem si nechal přezout nové gumy v servisu. Nějakým záhadným způsobem jim to tam z té staré gumy při zouvání vystříklo ven tím stylem, že jim to nahodilo celou dílnu včetně lidí a proklínají mě a US ještě teď. Prý jsem je měl upozornit, že je tam US, což jsem slavnostně opoměl. Doufám, že to není problém US ale jejich.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Však je to taková zajímavost a možnost zas krafat,když už se nehlasuje....Samčus píše:Muj názor je . 70.000 km jsem to nepotřeboval a na těch pár zbývajících bez toho taky přežiju. Tož tak.
....a když se kurňa nedá jezdit.

Ta sezóna snad už doopravdy skončila.....

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Tyhle problémy se ale netýkají motorek, které mají pod pmeumatikou duše. Mě se to líbí a navíc demontování kola s kardanem není zrovna procházka rajskou zahradou (už jsem 2x píchnul).Tilda píše:diskuze k Ultraseal na motorkarich: Já ho měl v gumě a bez defektu jsem ojezdil gumu se stejným průběhem kilometrů jako předtím bez US. Ovšem nejzajímavější bylo, když jsem si nechal přezout nové gumy v servisu. Nějakým záhadným způsobem jim to tam z té staré gumy při zouvání vystříklo ven tím stylem, že jim to nahodilo celou dílnu včetně lidí a proklínají mě a US ještě teď. Prý jsem je měl upozornit, že je tam US, což jsem slavnostně opoměl. Doufám, že to není problém US ale jejich.
![]()
![]()
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Známej má US na motce a podle něho není rozdíl v jízdních vlastnostech.
Chtěl jsem do něj taky jít, ale pak jsem si to blbec rozmyslel. No a cesta z Mlýnků mě stála novou gumu.
(4000Kč)
Neškodí zapřemejšlet kde šetřit.
Hned z jara si to nechám aplikovat.
Přece jenom schánět ve Francii novou gumu nebude nic moc.
Chtěl jsem do něj taky jít, ale pak jsem si to blbec rozmyslel. No a cesta z Mlýnků mě stála novou gumu.

Neškodí zapřemejšlet kde šetřit.
Hned z jara si to nechám aplikovat.

Přece jenom schánět ve Francii novou gumu nebude nic moc.

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
Takže sem koukal do tech listů ke SLIME (to co se objeví brzo u mě na e-shopu). Jako prevence se to dá použít max do rychlosti 100km/h (čtyřkolky, zahradní technika atd.) a to z důvodu (jak už se psalo výše) rozhození vyváženosti kola. Nicméně je to vynikající jako antipich , bo není potřeba žádný knot.