bohuzel uz jo http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov ... 15429.htmlKankX píše:nekecej ... i VOXAN????
Krize a motorky....Buel končí....jak tohle dopadne?
Bohuzel Beneli jako exkluzivni znacka uz nefunguje. Nejlevnejsi TNT-cka stoji kolo 200tis. Kc.Jirka_Z píše:Njn, je to skoda, nektery modely se mi taky libily, ale ze bych premyslel o nakupu to ne, kdyz nejakou exkluzivitku tak Beneli.
Benelek potkavam docela hodne, hlavne okolo Dube...

Exkluzivni je Voxan, ktery konci a treba Bimota. tyto znacky jsem potkal jednu, dve za sezonu.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
- Ghostrider
Bohuzel Beneli jako exkluzivni znacka uz nefunguje. Nejlevnejsi TNT-cka stoji kolo 200tis. Kc.Honza-Zed píše:Jirka_Z píše:Njn, je to skoda, nektery modely se mi taky libily, ale ze bych premyslel o nakupu to ne, kdyz nejakou exkluzivitku tak Beneli.
Já bych řek,že nemáš pravdu,koupily to číňani a jedou dál.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
O tom to je...kafkalibor píše:Honza-Zed píše:Bohuzel Beneli jako exkluzivni znacka uz nefunguje. Nejlevnejsi TNT-cka stoji kolo 200tis. Kc.Jirka_Z píše:Njn, je to skoda, nektery modely se mi taky libily, ale ze bych premyslel o nakupu to ne, kdyz nejakou exkluzivitku tak Beneli.
Já bych řek,že nemáš pravdu,koupily to číňani a jedou dál.
Driv Beneli delali italove, motorky meli sve mouchy, ale byla to znacka pro ,,nekoho"...
Ted cinan dela babybeneli pro siroke masy a boucha to, jako Bata cvicky...
Netrpim syndromem, ze musim mit neco jineho, nez maji vsichni.
Stejne je to na silnici. Driv kdyz jsem potkal Beneli, Aprilia, Ducati... Cumel jsem na ne, jak tele na nove vrata a nemohl jsem se nabazit.
Ted, Ducatek potkas vic jak Kawek. Proste je to tuctovka...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Stejne je to na silnici. Driv kdyz jsem potkal Beneli, Aprilia, Ducati... Cumel jsem na ne, jak tele na nove vrata a nemohl jsem se nabazit.
[/quote]
mensi cena...v povedomi lidi lepsi stroj...a uz je kawa posledni

mensi cena...v povedomi lidi lepsi stroj...a uz je kawa posledni

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!