prednost...alpy,dolomity to je jasne...ale...kamkoli
Nápad na léto 2010
I mě se to velmi pozdává. Jak jsme s Janou už probíraly po PM, s KAWOU, s tou bandou lidí, která souloží max. ve 4 - kamkoliv
ať už by šlo o prodloužený víkend či týdenní dovo třeba s přesunem uprostřed na jiné místo. My máme Slovač projetou, takže tipy na trasy určo Samčus mít bude a pokud by někdo chtěl až na Ukrajinu, i tam máme tipy, jak se zbavit např. přebytečných penez na celnici
Takže jsme (i za chalupáře Samčuse) pro. A nebo má někdo ještě jiný nápad? Sem s ním!
Takže jsme (i za chalupáře Samčuse) pro. A nebo má někdo ještě jiný nápad? Sem s ním!
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Slovensko mam projezdeny a prochozeny skrz naskrz... a nic zajimaveho proc se vracet tam neni, takze na dovcu ja urcite ne. Na ukrajinu nemam vhodne moto, ale treba koupim ctyrkolku a to by bylo akoratMajdinka píše:I mě se to velmi pozdává. Jak jsme s Janou už probíraly po PM, s KAWOU, s tou bandou lidí, která souloží max. ve 4 - kamkolivať už by šlo o prodloužený víkend či týdenní dovo třeba s přesunem uprostřed na jiné místo. My máme Slovač projetou, takže tipy na trasy určo Samčus mít bude a pokud by někdo chtěl až na Ukrajinu, i tam máme tipy, jak se zbavit např. přebytečných penez na celnici
![]()
![]()
![]()
Moje preference je Francie, ubytovani v karavanu na plazi a 10km Pyreneje
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Moje preference je Francie, ubytovani v karavanu na plazi a 10km Pyreneje
[/quote]
to zní lákavě...
Jinak myslím to Slovensko na 3-4 dny bohatě stačí...
P.S. jen jsem zvědavej, jak se ve Francii hoši (a dívky) domluvíte, bo s angličtinou ani s němčinou se tam asi díra do světa neurobí... Ale já se nedomluvím nikde, takže to jako obvykle nechám na vás

to zní lákavě...
P.S. jen jsem zvědavej, jak se ve Francii hoši (a dívky) domluvíte, bo s angličtinou ani s němčinou se tam asi díra do světa neurobí... Ale já se nedomluvím nikde, takže to jako obvykle nechám na vás
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
....[P.S. jen jsem zvědavej, jak se ve Francii hoši (a dívky) domluvíte, bo s angličtinou ani s němčinou se tam asi díra do světa neurobí... Ale já se nedomluvím nikde, takže to jako obvykle nechám na vás
[/quote]
"Je ´taime" a smutný oči myslíš, že nestačí?
"Je ´taime" a smutný oči myslíš, že nestačí?
Majdinka ER-5
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

to zní lákavě...misak39 píše:Moje preference je Francie, ubytovani v karavanu na plazi a 10km Pyreneje
Neboj mišáku, budu tam taky, takže řecky
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
A co třeba na sever? Norsko, Švédsko. Je tam super příroda, silnice OK a hlavně neskutečně bezpečno co se týká okrádání turistů a pod. Nemusíme hned za polární kruh (i když ničemu se nebráním), ale můžeme projezdit jih severu. (jih severu: to zní ale blbě
)

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
Bezpečnost co se týká okrádání turistů......jedu....SumavaCZ píše:A co třeba na sever? Norsko, Švédsko. Je tam super příroda, silnice OK a hlavně neskutečně bezpečno co se týká okrádání turistů a pod. Nemusíme hned za polární kruh (i když ničemu se nebráním), ale můžeme projezdit jih severu. (jih severu: to zní ale blbě)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ladis píše:Až ti zase někdo řekne "Ukaž, schovám ti ten foťák...", POSLECHNI a můžem kamkoliv!ZRX 1984 píše:Bezpečnost co se týká okrádání turistů......jedu....![]()
![]()
Jinak ta Francie zní vážně dobře...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Něco mi uniklo?ZRX 1984 píše:Ladis píše:Až ti zase někdo řekne "Ukaž, schovám ti ten foťák...", POSLECHNI a můžem kamkoliv!ZRX 1984 píše:Bezpečnost co se týká okrádání turistů......jedu....![]()
![]()
Jinak ta Francie zní vážně dobře...TEĎ UŽ Z TOHO MÁM SRANDU, ALE TY FOTKY MĚ FAKT MRZEJ, PS PŘÍŠTĚ POSLOUCHÁM
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202
- NRG
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Slovensko na víkend klidně, to bych jel.
BTW ve Francii sice moc rádi jinak než francouzsky nemluví, ale nakonec jsem vždycky vystačil s angličtinou. Důležitý je se naučit aspoň pozdrav a pár frází ve francoužštině, když má člověk snahu, tak to frantíci ocení a pak už se dá pokračovat anglicky. U nás to bylo tak, že manželka, co trochu francouzsky uměla, vždycky začala a já jsem pak pokračoval anglicky
BTW ve Francii sice moc rádi jinak než francouzsky nemluví, ale nakonec jsem vždycky vystačil s angličtinou. Důležitý je se naučit aspoň pozdrav a pár frází ve francoužštině, když má člověk snahu, tak to frantíci ocení a pak už se dá pokračovat anglicky. U nás to bylo tak, že manželka, co trochu francouzsky uměla, vždycky začala a já jsem pak pokračoval anglicky
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::