Splněný sen
Nejpozdějc, ale gratulujeme taktéž, doufám, že po včerejších rychlých špuntech nebolí hlava
, to Peťa pořád na svou vysněnou er 5 pořád čeká. Tak hlavně opatrně Majdi, už se těším až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech a Ty s Peťou na érech 
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jo a taky pozor na to, že Samčus přišel o "brzdu"...už ho nikdo nebude tlouct do ramen, ať jede pomalejc!milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
Nezapomeň Ty kanče,že se Ti ze Samčusova Rexe chce blít!!
Jo a bacha na VYPÍNÁNÍ BLINKRŮ!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
To jo ale jinej rexař tady kolem není, a navíc jsme ještě jen tak sami dva nikam nevyrazili, vždy max na kawa sraz, nebo zpět, ale když už budem mít ty batůžky na er pětkách, tak bychom mohli někdy někam vyrazit, třeba i s dalšíma východočechama...milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
Že bych něco nepochopila? Stává se to, to je pravda...
To Seky: Čoveče, jsi dobrej
A všem díkes za gratulace a pozitivní slova.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Možná jsem to špatně napsal, myslel jsem to tak, že kromě ckc srazů a dovoý, s Váma žádný vyjížďky nejezdíme, ikdyž bych třeba někdy rád jel s vámaMajdinka píše:milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
Že bych něco nepochopila? Stává se to, to je pravda...
To Seky: Čoveče, jsi dobrejjako baťůžek ještě ER-5, takovej kufr ani nevyrábějí a to ti ten rex vážně nepojede, neblázni
![]()
![]()
. Já vím, těžko se smířit s tím, že jste pozbyli baťůžků, že vám teď potáhne na záda a místo toho vás na nich bude "mrazit"
![]()
![]()
![]()
A všem díkes za gratulace a pozitivní slova.
Jinak na záda nám potáhne a hlavně při brždění neucítíme ty krásné airbagy kterýma Vás pánbuh obdaroval, zase mi nebude nikdo ťukat do Helmy
Za pozitivní slova neděkuj a nadhoď už nějaké fotky té krasavice.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze ho Majda tloukla do ramen se slovy, pridej sneku, pridejLadis píše: Jo a taky pozor na to, že Samčus přišel o "brzdu"...už ho nikdo nebude tlouct do ramen, ať jede pomalejc!Tak Samčusi, teď už nehrozí pokuta za to, že jezdíš moc rychle, ale za to, že lítáš moc nízko!
![]()
![]()
Jo a bacha na VYPÍNÁNÍ BLINKRŮ!![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Ne ne, netloukla. Dobře, tak jen občas.
To Seky: Jasně, do kufru jsem nepočítala, že by jsi nás i s Er5 narval.
Fotečky bych sem dala, ale foťák se mnou včera nemluvil, a mobilem to stojí za houby. Tak až domluvíme technice, něco pošlu. A chcete fotečku stojící nebo v letu?
Majdinka ER-5