Projizdka o "poslednim" hezkem vikendu?
to vypadá na Irééénku II a my nic nevímeKankX píše:...votoc se za mnou, to je pro ZZR akorat vyjizdka kolem kominaMARTY píše:no ja mozna nekam votocim zitra ale mam posledni dve stovky na benzin a koncim...tak asi jen tak nejak kolem komina...aspon ji budes mit driv zajetou

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
kliiiiiid nic se nedeje....irenka je v garazi....prodavat se bude kdyz najde kupce...a vse uz je domluvene...kdyz se proda irena je na ceste zzr 1400...vse je podmineno vsim..zadne tajnosti...
O irene je rozhodnuto ikdyz ne na 100%..moc se mi od ni nechce...fakt ji nic neni...zadny problem...slouzi...zadna vada...jen rozmar z noveho a jasne aby Kankx nemel sam to nej co je u kawy k mani...samozrejme je to kamos ale ja musim mit lepsi a hezci nez on
na Irene je dana jasna a pevna cena s kterou nikdy nepohnu....a to 90 000 tady v klubu a to s akrapem...pokud tam dam origo nebo nahrazku mozna neco dolu...ale spis tak jak je bo vyfuky mam rozprodany...
nic vic nic min...
pokud se najde kupec tady v klubu bude zzr ...pokud ne zustane pres zimu v opecovani u me...a na jare vas zase vsechny predjedu
tolik k nejasnostem
Mamka Marty bez okolku a tajnosti
apropo mam vas rad pardi

O irene je rozhodnuto ikdyz ne na 100%..moc se mi od ni nechce...fakt ji nic neni...zadny problem...slouzi...zadna vada...jen rozmar z noveho a jasne aby Kankx nemel sam to nej co je u kawy k mani...samozrejme je to kamos ale ja musim mit lepsi a hezci nez on

na Irene je dana jasna a pevna cena s kterou nikdy nepohnu....a to 90 000 tady v klubu a to s akrapem...pokud tam dam origo nebo nahrazku mozna neco dolu...ale spis tak jak je bo vyfuky mam rozprodany...
nic vic nic min...
pokud se najde kupec tady v klubu bude zzr ...pokud ne zustane pres zimu v opecovani u me...a na jare vas zase vsechny predjedu

tolik k nejasnostem
Mamka Marty bez okolku a tajnosti
apropo mam vas rad pardi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
NEDELE
Zdarec lidi. Ja jsem teda po fyzicke strance taky grogy. Mlynky me taky dostaly.
Nic mene uz je mi lip a top pocasi co je venku neni vubec spatny. Rad bych nekam
v nedeli vyrazil. Co vy na to? Kdo se prida?
Nic mene uz je mi lip a top pocasi co je venku neni vubec spatny. Rad bych nekam
v nedeli vyrazil. Co vy na to? Kdo se prida?
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Doktore, Mavericku, v nedelu by som sa k Vám pridala, co tak dať niekde stretko? Ja som chorá neni, aj keď dnes od piatej rána zase ležím so záchvatom migrény.Snáď už zajtra to bude zase O.K. Ladis sa nepridá?
Zdá sa , že Tildovi nepomohla ani zelená na Mlýnkach? Alebo ste všetci chorí málo pili.......
Zdá sa , že Tildovi nepomohla ani zelená na Mlýnkach? Alebo ste všetci chorí málo pili.......
Gina- GPZ500S/2001
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych nějak v klidu vyrazil směr KankXovo, abych tam po obedě byl a pak nějaká poklidná vyjížďka. Ještě někdo se přidá? Co Jirka_Z?KankX píše:taky bych nekam vyrazil, ale driv jak ve 12:30 urcite nemuzu vyrazit...lukas.01 píše:V neděli bych někam vyrazil. Jedete někdo někam?
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- blackbiker
- Easy rider