Pomoc s pc

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » stř srp 05, 2009 15:04:55

Tak jak sem psal, vir sem neměl. Byl to nejaký ten spywar bo co. Je to šecko vyčištěno. Zálohovat ani moc nemosím, páč mám 90% věcí co potřebuju jinde, než system a než je tam přesunu tak sou zkontrolované. Zatím to ty tři programy denně prohledávají a kontrolujou. Taky okamžitě při podezření, že je ta či ona stránka "vadná" zasahujou a nic nepustí. Esi se eště nedejbože neco vyskytne, tak vyzkoušám ten Malwarebytes. Toš tak. Dík
Naposledy upravil(a) Dak dne stř srp 05, 2009 18:52:28, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř srp 05, 2009 15:08:48

No já sice vše vyčistil, ale s tím šlo i něco co mělo zůstat, takže některé programy zlobily. Než bych to řešil a hledal problém, tak jsem to za den přeinstaloval a je pokoj. V minulosti sjem zjistil, než 14 dní pročítat fora zkoušet atd. je lepší vzít tu instalačku a za den je základ v pohodě hotový a zbytek si stáhnu až to budu potřebovat z netu. Počítač mám jen jako uživatel a ne pro práci, takže není problém najít většinu věcí free.
ZX-12R naked

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » stř srp 05, 2009 19:38:45

jediné co je naprd jsou databáze....a tam zálohovat a zálohovat. To by člověk nevěřil kolika lidem se to s.re. Potěšíte hele :lol: .Platím NODa a jsem spokojenej. Free antiviry už nikdy víc.....kdysi jsem měl nějakou testovací beta verzi od Avastu, ale teď mám klid. Za cca 1800 na dva roky? to jde. Inu.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Odpovědět