tech 134 koni me take prekvapuje... vzhledem k tomu ze ta motorka vubec nejedeZRX 1984 píše:Aspoň někdo jen nekritizujeZdrahy píše:Asi vás nepřekvapím - mě se některé z těch fotek líbí. Navíc se mi líbí i ta holka a ta motorka taky. Můžete se naprotest upálit![]()
Buďte rádi, že vůbec něco, překvapuje mě ten výkon 134 koní..
Kankxi, Ty seš zkušenej pilot a víš, že nejede od spodu, nicméně nad devět tisíc je to lepší ne?KankX píše:tech 134 koni me take prekvapuje... vzhledem k tomu ze ta motorka vubec nejedeZRX 1984 píše:Aspoň někdo jen nekritizujeZdrahy píše:Asi vás nepřekvapím - mě se některé z těch fotek líbí. Navíc se mi líbí i ta holka a ta motorka taky. Můžete se naprotest upálit![]()
Buďte rádi, že vůbec něco, překvapuje mě ten výkon 134 koní..
...asi jsou nekde pekne schovane na horsi casy
...jinak zvuk ma od 7tis. opravdu peknej
(ta motorka, ne ta holka
)
ano ...nad 7 tis se zacina neco dit a nad devet to docela i neco dela a nad dvanact to vypada ze by to jako melo jet... no ale ve skutecnosti jsem mel problem predjet auto ktere jelo 100km/h ... nakonec jsem ji musel vytocit k 16tis. a bylo to jen tak tak. Nevim proste mi prislo ze rve a nejedePepa píše:Kankxi, Ty seš zkušenej pilot a víš, že nejede od spodu, nicméně nad devět tisíc je to lepší ne?KankX píše:tech 134 koni me take prekvapuje... vzhledem k tomu ze ta motorka vubec nejedeZRX 1984 píše: Aspoň někdo jen nekritizujeBuďte rádi, že vůbec něco, překvapuje mě ten výkon 134 koní..
...asi jsou nekde pekne schovane na horsi casy
...jinak zvuk ma od 7tis. opravdu peknej
(ta motorka, ne ta holka
)
ano ...nad 7 tis se zacina neco dit a nad devet to docela i neco dela a nad dvanact to vypada ze by to jako melo jet... no ale ve skutecnosti jsem mel problem predjet auto ktere jelo 100km/h ... nakonec jsem ji musel vytocit k 16tis. a bylo to jen tak tak. Nevim proste mi prislo ze rve a nejedemarek píše:Kankxi, Ty seš zkušenej pilot a víš, že nejede od spodu, nicméně nad devět tisíc je to lepší ne?
ZRX 1984 píše:ano ...nad 7 tis se zacina neco dit a nad devet to docela i neco dela a nad dvanact to vypada ze by to jako melo jet... no ale ve skutecnosti jsem mel problem predjet auto ktere jelo 100km/h ... nakonec jsem ji musel vytocit k 16tis. a bylo to jen tak tak. Nevim proste mi prislo ze rve a nejedemarek píše:Kankxi, Ty seš zkušenej pilot a víš, že nejede od spodu, nicméně nad devět tisíc je to lepší ne?...ale nestezoval jsem si sam, dokonce lidi rikaji ze 2005 jede o dost lip...
Jo, jenže 2005 je 636, je úplně jinak nastavená a fakt jede "vodspoda", tzn už někde od 10 tis. Pocitově je úplně jinačí. S novou šestkou to nesmíš nechat klesnout pod 12tis a pokud ji držíš 13 až 16 tak myslím jede celkem slušně.
na 18000 mají omezení... točily by i víc...[/quote]Ty jo to točí skoro 2 x víc než já rexe..... To je jak formule, nebo kolik točej F1 nějak kolem 18 ne?