Už nás vychytal admin Zdrahy na předešlém fóru, měli bychom fakt do pokecuHan Solo píše:Ha už tě mám je sleduj stopu a drž se.Já chvilama ani nevím co odešlo a co ne.

Jirko,vysvětlíme a rádi,ale my zůstaneme u té naší-valašské slivky,to je naše národní bohatství.Jirka_Z píše:Jsme tu trosku OT a myslim, ze z nas nebudou mit radost - vysvětlemež si to na miste u poharku vodky...![]()
Jestli to nebude tím věkem. Jako v tom vtipu ... stárnou, maj tu nemoc od skla a zapomínají kam svůj příspěvek napsali. Tak slintají do všech vláken ...Zdrahy píše:Kdyby tady Mildoale voni fšude...
Máš recht my musíme myšlenku rychle vypustit než ji zapomenu a využít chvíli kdy se mi netřese ruka já nemůžu čekat až se najdu kam to zrovna patří protože kecám do všeho./skoro/.Ne já to beru omlouvám se ale asi to ještě občas provedu.Z. píše:Jestli to nebude tím věkem. Jako v tom vtipu ... stárnou, maj tu nemoc od skla a zapomínají kam svůj příspěvek napsali. Tak slintají do všech vláken ...Zdrahy píše:Kdyby tady Mildoale voni fšude...
![]()
![]()
btw. jaký je věkový průměr CKC? Jestli to fak není náhodou CKCD![]()
![]()