Ok se hned nečerti, můžeme zkusit zkoušku trhem, popřípadě nárazový test ADACu666S999 píše:Ty hajzle, šáhneš na mě Mégrem a bacím Tě kondenzátorem!Zdrahy píše:Stejně bych vás radši přeměřil, jestli si teda jako doopravdy rozumíte

EE ne, trhy, nárazy a testy vysokým napětím nejsou moje parketa! Moje oblíbené: test motorických a intelektuálních schopností po 0,5 l Pepermint BožkovZdrahy píše:Ok se hned nečerti, můžeme zkusit zkoušku trhem, popřípadě nárazový test ADACu666S999 píše:Ty hajzle, šáhneš na mě Mégrem a bacím Tě kondenzátorem!Zdrahy píše:Stejně bych vás radši přeměřil, jestli si teda jako doopravdy rozumíte
Hezky jsi to dovytvořil!!!
podle toho co tady ctu mam takovy pocit ze to nemas zapojeny podle toho obrazkumilda píše:Hezky jsi to dovytvořil!!!
Odpory jsem si koupil origo sadičky(já vím,vyhozený peníze) na připojení řed Led blinkry.
Protože nový blinkry stejně neměly konektory(a pokud by je měly,byly by jiný) prostě jsem odpory vyndal a naletoval do současného stavu:
Novej blinkrodpor
origo konektor (tuhle sestavu jsem tam už měl při koupi,jen bez odporů a s jinými led blinkry)
Teď,protože to závodí v rychlosti v blikání stále-kde jsem mohl udělat ,jako soudruh z ČSR chybu?![]()
1)rozlišení + a - ovlivní to funkci rostlináře?
2)odpor má na jednom konci barevnej proužek-záleží,jak ho otočím?
3)už mě to sere,beru pájku na sraz a opravíte mi to.
4)vyházím odpory nebo nechám jak to je a vyměním přerušovač(že jsem to neudělal hned!!)
...tak to budes mit kousek, Milda je taky na Borech.... akorat nevim kdy ma vychazkyjaris píše:a nebo koukam ze si z Plzne tak ti to tam dojdu zapojit, sem ted na Borech