motoboty Goretex

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » čtv úno 12, 2009 09:02:31

Přátelé díky o zájem o mé nožky v suchu. Aspoň nějaké praktické zkušenosti.

To Jirák: Každý mi říkal že za dva roky se Gore rozláme a stejně do něj teče. Čtu že kecaj. Dík za dobrou zprávu.

To KankX : Honzo, jak je máš dlouho? Neteče do boty tím bočním náfukem A jak je to řešený aby tam větralo a neteklo. A máš tip na levnější nákup ? Dík

To Jana: Jani, pochopil jsem to dobře, máš ty TCX co se mi líběj ?
Samčus ZRX
""CKC_481""

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv úno 12, 2009 11:06:16

mam je 1,5 sezony... nafuky tam sice jsou, ale nejdou otevrit, tak jsem zjistoval proc a pry proto aby do nich neteklo :-D ...takze jsou tam asi jen s designerskeho hlediska a jako nafuky rozhodne nefunguji. Zatim do nich netece.

Tip na levnejsi nakup nemam... osobne jsem je koupil hodne draze, ale bylo mi to celkem jedno, protoze byl obrovsky problem je u nas v republice sehnat skladem abych si je vyzkousel. No a kdyz jsem je sehnal byly o dost drazsi, ale presto sem si je tam koupil a neobjednaval na netu levneji. Bral jsem to jako takove podekovani ze je meli skladem a mel sem moznost tak "pro me drahe" boty vyzkouset jak mi budou pasovat. V tech minulych botech mi dost litala noha... ne dopredu a dozadu ale nahoru a dolu a to rozhodne nebylo prijemne.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » čtv úno 12, 2009 12:50:04

To Jana: Jani, pochopil jsem to dobře, máš ty TCX co se mi líběj ?[/quote]

tak jsem zvedla zadek a šla se podívat, co to vlastně mám :oops:
pro ty, co se ti líbí jsem původně šla a na Robertovo doporučení skončila u Formy, prý to na moje ježdění a chození po výletech bude lepší, TCX jsou spíš na okruh - pevné

nejlepší bude, se tam stavit a zkoušet a zkoušet a ... :wink:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: motoboty Goretex

Příspěvek od MARTY » čtv úno 12, 2009 18:12:09

Samčus píše:Přemýšlím o nových botkách. Chtěl bych nepromokavý s Goretexem.Třeba tyhle: http://www.motohavrda.cz/index.php?nid= ... 20GORE-TEX Máte někdo praktickou zkušenost ?
sak ja je mam...jen ty RS...a ze jsou super o tom nepochybuj..chodi se v nich ok..a to ze vrzou neresim...kdyz je namazes nevrzou...ja to nedelam bo me to neva..klidne ti je pujcim....treba v HRADCI...vidame se tam vic jak na srazech :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » čtv úno 12, 2009 20:19:54

MARTY píše:
Samčus píše:Přemýšlím o nových botkách. Chtěl bych nepromokavý s Goretexem.Třeba tyhle: http://www.motohavrda.cz/index.php?nid= ... 20GORE-TEX Máte někdo praktickou zkušenost ?
sak ja je mam...jen ty RS...a ze jsou super o tom nepochybuj..chodi se v nich ok..a to ze vrzou neresim...kdyz je namazes nevrzou...ja to nedelam bo me to neva..klidne ti je pujcim....treba v HRADCI...vidame se tam vic jak na srazech :D :D
Tak je příště vem, a jak uslyším nějakej vrzot hned přiběhnu na cigárko. :D :D
Samčus ZRX
""CKC_481""

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv úno 12, 2009 20:30:53

Samčus píše:
MARTY píše:
Tak je příště vem, a jak uslyším nějakej vrzot hned přiběhnu na cigárko. :D :D
kluci a vemete me sebou na to cigarko....??? ....ikdyz si ho nedam?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » čtv úno 12, 2009 21:02:17

Jasný že jo. My dva budem jen kecat a Márty i hulit. Ale nevím jestli se trefíš do času kdy bude Márty v HK - je tu jen 3x za týden. :D :D
Samčus ZRX
""CKC_481""

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv úno 12, 2009 22:12:19

samcussssss hod mi do PM tel...ozvu se...vezmu je sebou :wink: :wink: nenamazane...
a jak OXTAR kterej prohral s ALPINESTAR soud o obchodni znacku podobnosti tak i TCX je kvalita...v moto GP i v tech mych lyzacich jezdej borci :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Roman - ZX12
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Roman - ZX12 » čtv úno 12, 2009 23:04:23

tydle mam, rok to bude v breznu, zatim zadnej problem, akorat tomu zipu jsem moc neveril, ma dost jemny a maly zuby, ale zatim vse bez problemu,
jo a obcas se musi namazat, ale to vrzani mne nevadi, pripomina mne to zvuk lyzaku ze zimy :wink:
...v lete v nich bylo jakztakz ... a v zime jsem byl prekvapen ze jsou docela teply ... :wink:
muzes vyzkouset jak je libo :wink:
(predtim jsem mel nejaky Alpinestar ci co, taky goretex a nebyl s nema problem, az na jeden, asi mela mekkci podrazku ci co, padla asi po 25tis km, tury jsem v tom neporadal :lol:
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)

Odpovědět