Jak vznikl váš NICK (přezdívka)?
Mě ještě někdy v 1, nebo 2 třídě ZŚ spolužáci vymysleli nadávku zubr z mého příjmení Zubrycký, chvíli mi to vadilo, ale vžilo se mi to a oblíbil jsem si jí jako přezdívku. Dnes mi kamarádi běžně říkají zubře nebo zubříku
. Čus Tom

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
Misak může bejt od Michala, nebo od kancelářské myše, to si můžete vybrat. Při registraci na motorkářích ovšem bylo vše obsazeno, takže PROTO krratke měkke
No, a čísílko 39 vozíval kdysi Jarda Hulešů, dej mu pánbůh věčnou dráhu
tak aby se na něj tak nějak nezapomnělo...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Tak moje první dvě přezdívky byly myšleny ošklivě, čili se jednalo o nadávky.....na ZŠ mi říkali "čolek", jistě víte jak to vzniklo a pak na učňáku když přišel kantor do třídy a viděl perfektně smazanou tabuli (měl jsem zrovna službu) a navíc vysypanej obsah odpadkovýho koše na mý lavici (práce milých spolužeček) tak vyřkl: "ty by ses neměl jmenovat Čolas, ale čuňas". Později mi v partě všichni říkali Čolas, protože si mysleli, že je to přezdívka a že moje pravé příjmení je Zorbas. Takže se tak stalo moje vlastní příjmení přezdívkou.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Z. je vlastně zkrácené jméno. Zbyněk ... Z.
Pokud chcete nějaké story tak mám hned několik příběhů. Podotýkám, že všechno je pravidvé ....
1. Z. je zkrácení jména Zbyněk
2. Z. jako "Zorro" - kdysi kultovní film, tuším americký o neohroženém bojovníkovi za práva chudých (mám pocit). To bylo, když jsem byl mladý a nevybouřený.
Von se vždycky podškrábl mečem. Na ksicht. (Pak to vokopíroval Harry Potter jako blesk na čele - chudák
)
3. Z. ... sedlám stroje série "Z" (včera ZR-7, dnes Z-750, zítra ???)
4. Z. ... používám i v zaměstnání. Bo moji zahraniční kolegové a podřízení (amíci, belgičani a podobná neslovanská verbež) nedokáží vyslovit to ryze slovanské jméno "Zbyněk" a různě ho komolí. A to mě sralo. Tak jsem začal i ve služební komunikaci používat Z. a ono se to ujalo. I CEO (chief executive officer) naší firmy to přijal a používá to.
5. Z. ... prostě je to moje parafa ...
tož tak
Pokud chcete nějaké story tak mám hned několik příběhů. Podotýkám, že všechno je pravidvé ....
1. Z. je zkrácení jména Zbyněk
2. Z. jako "Zorro" - kdysi kultovní film, tuším americký o neohroženém bojovníkovi za práva chudých (mám pocit). To bylo, když jsem byl mladý a nevybouřený.

3. Z. ... sedlám stroje série "Z" (včera ZR-7, dnes Z-750, zítra ???)

4. Z. ... používám i v zaměstnání. Bo moji zahraniční kolegové a podřízení (amíci, belgičani a podobná neslovanská verbež) nedokáží vyslovit to ryze slovanské jméno "Zbyněk" a různě ho komolí. A to mě sralo. Tak jsem začal i ve služební komunikaci používat Z. a ono se to ujalo. I CEO (chief executive officer) naší firmy to přijal a používá to.
5. Z. ... prostě je to moje parafa ...
tož tak
Naposledy upravil(a) Z. dne úte lis 11, 2008 22:50:51, celkem upraveno 2 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<