štěňata bullteriéra

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte led 13, 2009 16:28:03

DoktorZRX píše:
AngelZX-4R píše:
DoktorZRX píše: Musíš sem na forum Andělo chodit častějš :wink:
Jsem zde vítána? I když nechodím na srazy?...Nevím...
Nevzpomínám si, že by tu byl někdy někdo nevítán :wink:
Ale několikrát mi to tu bylo vpáleno.....že na ně nechodím a nejezdím...
ZX-4R NINJA´92 zeleno/modro/bílá
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte led 13, 2009 16:32:40

Mesr píše: Dej sem nějaké foto rodičů...myslím psů :))
dobrý,s těma rodičema.Posílám nynější mámu a tátu-myslím psy
Obrázek

Obrázek

Obrázek[/quote]

No teda aleeeee, krásaaa, z jaký jsou CHS?(Trojský kůň, Wild fámy, ...?) a jejich jména? Mohu vedět? Jen inspirace do budoucna:)

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » úte led 13, 2009 21:11:35

AngelZX-4R píše:
Mesr píše: Dej sem nějaké foto rodičů...myslím psů :))
dobrý,s těma rodičema.Posílám nynější mámu a tátu-myslím psy
Obrázek

Obrázek

Obrázek
No teda aleeeee, krásaaa, z jaký jsou CHS?(Trojský kůň, Wild fámy, ...?) a jejich jména? Mohu vedět? Jen inspirace do budoucna:)[/quote]
my nemáme chovnou stanici,proto byla štěňata bez PP,ale máma je Cyndy od Kosovky- na výstavách výborná,zkoušky ZZO,ZOP,a táta Quasimodo z Lodice.Na jaře by jsme chtěli krýt bílým bulíkem,v kombinaci s naší holkou jsem zvědav na ty barevné kombinace,já si chci nechat pro sebe bílého kluka,ale jen od naší feny,protože je hodná a vychovaná s dětmi,tak i štěňata-od rána do večera s dětmi :grommit: :)
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » stř led 14, 2009 18:56:54

Mesr píše: my nemáme chovnou stanici,proto byla štěňata bez PP,ale máma je Cyndy od Kosovky- na výstavách výborná,zkoušky ZZO,ZOP,a táta Quasimodo z Lodice.Na jaře by jsme chtěli krýt bílým bulíkem,v kombinaci s naší holkou jsem zvědav na ty barevné kombinace,já si chci nechat pro sebe bílého kluka,ale jen od naší feny,protože je hodná a vychovaná s dětmi,tak i štěňata-od rána do večera s dětmi :grommit: :)
Dobrý jména! :wink:
Hm, nějakého pejska bych chtěla, ale nemohu se rozhodnout...dlouho jsem chtěla Angl. Bullana, teď maj známí Stafordšírskýho Bullana a jsme na rozpacích :)

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » čtv led 15, 2009 09:21:04

AngelZX-4R píše:
Mesr píše: my nemáme chovnou stanici,proto byla štěňata bez PP,ale máma je Cyndy od Kosovky- na výstavách výborná,zkoušky ZZO,ZOP,a táta Quasimodo z Lodice.Na jaře by jsme chtěli krýt bílým bulíkem,v kombinaci s naší holkou jsem zvědav na ty barevné kombinace,já si chci nechat pro sebe bílého kluka,ale jen od naší feny,protože je hodná a vychovaná s dětmi,tak i štěňata-od rána do večera s dětmi :grommit: :)
Hm, nějakého pejska bych chtěla, ale nemohu se rozhodnout...dlouho jsem chtěla Angl. Bullana, teď maj známí Stafordšírskýho Bullana a jsme na rozpacích :)
staford.bull neber,je moc malý a má úplně jinou hlavu,to fakt radši pravého,nefalšovaného ang.bulíčka,šak dojeď kouknout na mámu :D :D
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » čtv led 15, 2009 17:18:22

Mesr píše:
AngelZX-4R píše:
staford.bull neber,je moc malý a má úplně jinou hlavu,to fakt radši pravého,nefalšovaného ang.bulíčka,šak dojeď kouknout na mámu :D :D
No však, ono to není lehký.....nevím, jestli nejdřív psa a pak někdy dítě, bo obráceně.... a jakýho(Stafbull, Bull..?)...teřbas ta holčina, co maj ty dva stafbully měla u předchozího přítele Bullinu a jak má tyhle, tak říká, že už by Angl.Bullana nechtěla...
Musíš mít na ně víc pevnou ruku...
Jak je to s chlupama...? zapíchnou se a nejdou dolů ?:)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv led 15, 2009 17:35:36

A zuby, mají zuby? :D :D
Co je to za otázku? jasně že se jejich chlupy zapichují - v tomhle jsou snad všechna krátkosrtsá plemena stejná. Jestli chceš psa bez chlupů, kup si čínskou nahatou potvoru, nebo pudla - ty nelínaj...
A to jestli chceš psa nebo dítě, by jsi se snad měla dokázat rozhodnout, popravdě je to slušně blonďatá věta :lol:
Hmmm nemyslel jsem to zle, snad jen že by jsi si měla srovnat priority, aby ten pes, nebo dítě nebylo chudák (nepočítám že by se tak stalo, ale vidím to tady v sousedství..):wink:
Když psa - tak malýho... jako my :lol:
Obrázek

Obrázek
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » čtv led 15, 2009 19:16:15

Zdrahy píše:A zuby, mají zuby? :D :D
Co je to za otázku? jasně že se jejich chlupy zapichují - v tomhle jsou snad všechna krátkosrtsá plemena stejná. Jestli chceš psa bez chlupů, kup si čínskou nahatou potvoru, nebo pudla - ty nelínaj...
A to jestli chceš psa nebo dítě, by jsi se snad měla dokázat rozhodnout, popravdě je to slušně blonďatá věta :lol:
Hmmm nemyslel jsem to zle, snad jen že by jsi si měla srovnat priority, aby ten pes, nebo dítě nebylo chudák (nepočítám že by se tak stalo, ale vidím to tady v sousedství..):wink:
Obrázek

Obrázek
Zdrahy,to je ridhbeck?je dost velký na tohle plemeno bojových psů :lol: ,my taky nemáme jen bulíky,máma je posedlá psama,takže kromě 3 dětí,hadů a koček máme ještě tohle
Obrázek

Obrázek
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv led 15, 2009 20:01:27

Náš Danny je rok a půl starý Ridgeback :) jen tě opravím, že to není bojové plemeno, ale lovecký pes :lol: Má 40kg - takže je přesně takový jaký má být (teda pokud to má bejt takovej trouba :D ) však ho půlka klubu zná z různých akcí od štěněte... no a v našem zvěřinci jsou ještě Sibiřský kocour a Modrá Britka :)

Obrázek
Jo a hezký potvůrky máte doma :)
Kdyby jsme nebydleli v Pze v malém bytu, pořídili by jsme Dannymu kamarádku, ale to už by jsme se nehnuli :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » čtv led 15, 2009 22:18:51

Zdrahy píše:A zuby, mají zuby? :D :D
Obrázek

Obrázek
Tak k tomuhle se nehodlám vyjadřovat....
Snad jen, že jsem psala, že nevím, jestli si mám pořídit dřív psa, nebo dítě(aby ho ten pes přijmul do smečky, nic víc)...

...ale ano, je to na mě, tak to na mě, prosím nech...

Taky nic ve zlym....

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » čtv led 15, 2009 22:22:08

Mesr píše: Zdrahy,to je ridhbeck?je dost velký na tohle plemeno bojových psů :lol: ,my taky nemáme jen bulíky,máma je posedlá psama,takže kromě 3 dětí,hadů a koček máme ještě tohle
Obrázek

Obrázek
Máš ještě hady, jo ??? No já mám dvě Agamy a Sklípkana, takže takový malý bytový tero :lol:

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv led 15, 2009 22:27:03

nejlíp obojí najednou-bude to při jednom vstávání i venčení :D :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » čtv led 15, 2009 23:19:39

Zdrahy píše:Náš Danny je rok a půl starý Ridgeback :) jen tě opravím, že to není bojové plemeno, ale lovecký pes :lol: Má 40kg - takže je přesně takový jaký má být (teda pokud to má bejt takovej trouba :D ) však ho půlka klubu zná z různých akcí od štěněte... no a v našem zvěřinci jsou ještě Sibiřský kocour a Modrá Britka :)

Obrázek
Jo a hezký potvůrky máte doma :)
Kdyby jsme nebydleli v Pze v malém bytu, pořídili by jsme Dannymu kamarádku, ale to už by jsme se nehnuli :wink:
pěkné čičiny,taky máme 2 doma a jednu venku,ty doma jsou bengálský kocour a modrá Britská-dostal jsem ji k narozkám,zde foto
Obrázek
to bojové plemeno byla nadsázka,taky tě bojově ulíže k smrti,jako naše Bulinda?
Obrázek
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » čtv led 15, 2009 23:31:28

AngelZX-4R píše:
Mesr píše: Zdrahy,to je ridhbeck?je dost velký na tohle plemeno bojových psů :lol: ,my taky nemáme jen bulíky,máma je posedlá psama,takže kromě 3 dětí,hadů a koček máme ještě tohle
Obrázek

Obrázek
Máš ještě hady, jo ??? No já mám dvě Agamy a Sklípkana, takže takový malý bytový tero :lol:
celý život dělám hady a ještěry,doma máme trio hroznýšů královských-nejstarší samice má 24 let,pár korálovek sedlatých,krajtu královskou,korálovku mexickou-čekající na snoubence a v práci v kanclu mám 2 sklípkany a štíra-imperátora.Budeme prodlužovat o kousek dům,abych měl kde udělet velké terárko pro leguána.A do toho všeho ještě dělám tetování-dobrá náplň života,ne?
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 15, 2009 23:52:15

"A do toho všeho ještě dělám tetování-dobrá náplň života,ne? "

A taky ještě jezdíš na motorce,ne? Teda někdy,mezi povinnostmi se zvěřincem... :wink:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Odpovědět