28.9. vyjížďka
Ještě jednou pro blbý (nechci jmenovat) - jsem v práci takže pokud se urvu mám málo času. Tím pádem bych jel někam, dal si oběd a jel zpátky. Návštěva pouti, rockového koncertu, výstavy votuzenejch aut ani dragového závodu mi do toho plánu nepasují. Ani já nikoho nenutím aby se přispůsobil měElvis. píše:Zdrahy sorry, ale stavis se na hlavu uplne zbytecneAt si kazdej jede kam chce... Ja taky nikoho nenutim tam jet. Proste melo bejt hezky a slysel sem o tyhle akci. Nevim co je na tom cirkusoidniho se jit podivat na lidi, jak pomeruji svoje sily ve sprintu. Je to asi stejna komerce, jako jakejkoliv jinej zavod na okruhu (MCR, Alpe Adria, SBK apod.)
Svym postojem me trosku pripominas pubertaky, ktery chvilku rikaj: Disko neni in, takze jedine hip-hop... hip-hop neni in, jedine punk apod.
Padnul od Jany navrh sejit se s tebou nekde u kolina na kafi a pak se presunout na sprint. Tak nevim co se ti na tom nelibi. Ale budiz

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Ono by stacilo rict jen ano, to kafe v koline by slo a ten zbytek a narazky, ze sem jako blbej, si nechat na jindyZdrahyZX9R píše:Ještě jednou pro blbý (nechci jmenovat) - jsem v práci takže pokud se urvu mám málo času. Tím pádem bych jel někam, dal si oběd a jel zpátky. Návštěva pouti, rockového koncertu, výstavy votuzenejch aut ani dragového závodu mi do toho plánu nepasují. Ani já nikoho nenutím aby se přispůsobil měElvis. píše:Zdrahy sorry, ale stavis se na hlavu uplne zbytecneAt si kazdej jede kam chce... Ja taky nikoho nenutim tam jet. Proste melo bejt hezky a slysel sem o tyhle akci. Nevim co je na tom cirkusoidniho se jit podivat na lidi, jak pomeruji svoje sily ve sprintu. Je to asi stejna komerce, jako jakejkoliv jinej zavod na okruhu (MCR, Alpe Adria, SBK apod.)
Svym postojem me trosku pripominas pubertaky, ktery chvilku rikaj: Disko neni in, takze jedine hip-hop... hip-hop neni in, jedine punk apod.
Padnul od Jany navrh sejit se s tebou nekde u kolina na kafi a pak se presunout na sprint. Tak nevim co se ti na tom nelibi. Ale budiz
prostě taktně naznačuju, co by jako šlo a co jako ne...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
takže konec debaty: 28.9. Poděbrady náměstí, 11.30 - 12.00 hod
Čermáci snad 5x
Honza Zedů
Zdrahy s Evčou
Doktor a Dášenka
Kankx
Elvis
jasně, že nezávazně, ale vypadá to slibně
Čermáci snad 5x
Honza Zedů
Zdrahy s Evčou
Doktor a Dášenka
Kankx
Elvis
jasně, že nezávazně, ale vypadá to slibně

Naposledy upravil(a) Jana Kawa dne čtv zář 25, 2008 22:44:59, celkem upraveno 1 x.
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jani, Blanka urcite neprijede... je ve Zdare n.S. a u me to take jeste neni uplne jiste, makam na fasade a neni jiste jestli se utrhnu na takovou "dalku"... navic me odrazuje dalnice
nenavidim ji ...v nedeli dam vedet jestli prijedu, to budu moudrejsi, moc rad bych vas totiz vsechny videl, vcetne Honzy 

Naposledy upravil(a) KankX dne čtv zář 25, 2008 22:28:00, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Dyt vklidu... zilka uz praskla a ted uz to tece jinudyma, tak je zas dobreZdrahyZX9R píše:Vypadá to dobře
4 Elvis - se nečerti, co napíšu, klidně i řeknu osobně, to se o mě vínavíc jsem to nemyslel zle - byla to konstruktivní debata

4 ALL:Taky se pokusim dorazit, ale zatim nic neslibuju, vzhledem k ty prechozeny chripce a zitrejsim jizdam v moste a sobote v Koline

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L