počasí
-
- Ghostrider
- farmář
- Ghostrider
Káčo já bych to zaměnil, kdyby o mě někdo řekl, že jsem starej kozel unesl bych to lépe než že osel a na jihu se jako soumar používal přeci jen spíš ten osel...kafkalibor píše:Nezdá se Vám děcka,že ten osel co jezdí na kozlu je nějakej prostořekej,neřkuli drzej?MICHALIS TSIOLAS píše:Až bude nejhůř, tak dejte vědět, já vám trochu toho počáska pošlu

ale provokačka v tomhle nečase to Michalisi je,a to pořádná

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Jako každej rok, mě to prostě nedá a musím si vás trochu poškádlit............a co se týče mých kulek, mě tady to studeno a pršení prostě chybí. Teď konečne prší (po 5 mesících). Ale neradujte se, za pár dnů bude zase ažůro, takže..........farmář píše:Káčo já bych to zaměnil, kdyby o mě někdo řekl, že jsem starej kozel unesl bych to lépe než že osel a na jihu se jako soumar používal přeci jen spíš ten osel...kafkalibor píše:Nezdá se Vám děcka,že ten osel co jezdí na kozlu je nějakej prostořekej,neřkuli drzej?MICHALIS TSIOLAS píše:Až bude nejhůř, tak dejte vědět, já vám trochu toho počáska pošlu
ale provokačka v tomhle nečase to Michalisi je,a to pořádná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- magda
- Babyrider
po
Tak dnes u nás pomali vykukuje nějakej ten sluneční paprsek z pod mraků,takže na víkend tu počasí bude asi v pohodě.....snad bude slunečno i ten příští víkend.

Takže kdo se chystá někam na výlet,at' Vám vyjde počasí a je alespon' tak jak je nyní u nás.Teploty sice nic moc,ale je po po těch14dnech zimy a deště velká změna....Mějte se krásně!

Takže kdo se chystá někam na výlet,at' Vám vyjde počasí a je alespon' tak jak je nyní u nás.Teploty sice nic moc,ale je po po těch14dnech zimy a deště velká změna....Mějte se krásně!
věřím...že bude líp.
- Daniel Zimulák
- Easy rider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- magda
- Babyrider
pá
Hlavně ho tu nechej i na ten příští víkend....at' se vydaří Netolice!Kdoví,kdy budu mít zas volno a vyjet si s takovou dobrou partou správných lidiček.Do sklípku mi to asi nevyjde,mám směny a dovolenou mi asi taky nedaj....tak si to chci užít o víkendu.Včera jsem nesla papíry ohledně potvrzení od doktora na řidičák....tam to moc slibně nevypadá,mám už po dvou operacích s karpálníma tunelama a v nejbližší době mě čeká další operace....pro změnu s tenisovým loktem.Tak musím počkat,jak to bude vypadat po zákroku.Snad to vyjde....moc bych chtěla taky jezdit!Tak zatím pa!
věřím...že bude líp.
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider