Ojeté gumy, nahov*o všude?
- Roman - ZX12
- Easy slider
Ojeté gumy, nahov*o všude?
Každopádně opravovaná silnice nebo zalité praskliny bodou klouzat i když budeš mít nové pneu 

No jo, ale na ojetým tvrdým puku si můžeš kvalitně namlet hubu i když tam žádný opravený prasklinky nebo prach nebudou. Ojetý gumy patří do popelnice a kdo na nich jezdí, ať snad radši nejezdí blízko u mě
Představa že mě smázne ze silnice někdo kdo ušetřil se mi ani trochu nelíbí

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Nebudu. Příště dám asi otázku "ujede občas nová guma i svatým?". Popel na hlavu jsem si nasypal na začátku sám. I když jsem otázka položil kostrbatě, nečekal jsem, že z odpovědí bude jen tak 50% k věci a ne k tomu, jaký jsem xxx že jsem si nekoupil nové gumy za 7 litrů. Někdy je to porstě o kompromisu i s tím, že musím potom jezdit s vědomím že tam mám jeté gumy a co z toho plyne a hrozí. Najel jsem na nich zatím tak 4 tisíce km a to i v tom největším dešti a do nedávna jsem nezaznamenal problém. Kdyby mě toto udělali na začátku, tak jdou dolů asi hned. Teď se prostě snažím přijít na to, jeslti byla chyba u mě nabo na silnici.ZdrahyZX9R píše:No jo, ale na ojetým tvrdým puku si můžeš kvalitně namlet hubu i když tam žádný opravený prasklinky nebo prach nebudou. Ojetý gumy patří do popelnice a kdo na nich jezdí, ať snad radši nejezdí blízko u mě![]()
ZX-12R naked
Ujede
záleží jak kdo jede - to ale nic nemění na tom, že stará guma k tomu má podstatně větší sklony. Neber si to osobně, kdysi jsem taky jezdil na šlupkách. Dnes už jsem zkrátka starší, mám hypotéku, nějaký hladový krky okolo a nehodlám se zramovat kvůli ušetřeným pár korunám
Znáš to "nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit laciný věci" 
edit - když pojedeš kudlu na sebelepších gumách a chytneš prach v zatáčce, půjdeš stejně dolů, ale tohle už je chyba mezi sedlem a řidítky, to se nedá eliminovat ničím jiným než přemýšlením během jízdy

edit - když pojedeš kudlu na sebelepších gumách a chytneš prach v zatáčce, půjdeš stejně dolů, ale tohle už je chyba mezi sedlem a řidítky, to se nedá eliminovat ničím jiným než přemýšlením během jízdy

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
zdrahy neni nic jineho nez psycholog non plus ultras...
to MMKS.....jaky sedm ???? snad za celej komplet....a kdyz kudlu nejezdis vydrzi dvakrat tolik jako jete....takze ve finale jsi usetril kolik ?????ja mam na zroutovi zx 12 uz 7600 BT 021 a ze za to sem tam zatahnu vedi vsichni...mrkni na ne na mlynkach...budou mit tak 8000...a co ??? spokojenost...tam kde maji drzet drzi...jaksi jim verim...a pokud chytnu prach,olej a jine podobne sracky a vymelu se nikdo ode mne neuslysi ...mit tak lepsi gumy nic by se nestalo...

to MMKS.....jaky sedm ???? snad za celej komplet....a kdyz kudlu nejezdis vydrzi dvakrat tolik jako jete....takze ve finale jsi usetril kolik ?????ja mam na zroutovi zx 12 uz 7600 BT 021 a ze za to sem tam zatahnu vedi vsichni...mrkni na ne na mlynkach...budou mit tak 8000...a co ??? spokojenost...tam kde maji drzet drzi...jaksi jim verim...a pokud chytnu prach,olej a jine podobne sracky a vymelu se nikdo ode mne neuslysi ...mit tak lepsi gumy nic by se nestalo...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
sadu na Rexe do 6T, i s výměnou gum!MARTY píše:zdrahy neni nic jineho nez psycholog non plus ultras...![]()
![]()
to MMKS.....jaky sedm ???? snad za celej komplet....a kdyz kudlu nejezdis vydrzi dvakrat tolik jako jete....takze ve finale jsi usetril kolik ?????ja mam na zroutovi zx 12 uz 7600 BT 021 a ze za to sem tam zatahnu vedi vsichni...mrkni na ne na mlynkach...budou mit tak 8000...a co ??? spokojenost...tam kde maji drzet drzi...jaksi jim verim...a pokud chytnu prach,olej a jine podobne sracky a vymelu se nikdo ode mne neuslysi ...mit tak lepsi gumy nic by se nestalo...![]()
Marty, hlavně nechytnout rozlitou naftu!!!- ani sem nevěděl, a už sem vytíral silnici...smrděl jsem jak knot u lampy (bylo to v 60km/h) a na rovince! Jen jsem se chtěl tomu "něčemu mokrýmu vyhnout"

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tam možná bylo o gumách taky. Nevím jak se přesně ta knížka jmenuje, ale vím, že si o ní psal. Bezpečná jízda na motockylu, nebo tak nějak. (nemám ji teď doma)DoktorZRX píše:Neznám. Jedinou brožuru co jsem četl byla Základy sexu-sexuální polohyMMKS píše:
tý jó Doktore, to si mě teda překvapil. Vždyť je to v té brožuře "Základy bezepčné jízdy" nebo tak nějak.![]()
ZX-12R naked
Jo určitě že je to nejlepší antikoncepce, protože dělat to s ní se prostě nedá.DoktorZRX píše:Ale jo, teď si vzpomínám, o gumě v té brožuře taky něco psaliDoktorZRX píše:Neznám. Jedinou brožuru co jsem četl byla Základy sexu-sexuální polohyMMKS píše:
tý jó Doktore, to si mě teda překvapil. Vždyť je to v té brožuře "Základy bezepčné jízdy" nebo tak nějak.![]()
ZX-12R naked
Nová sada se dá pořídit od cca 5000 - záleží co vlastně chceš za obutí (turistické, sportovní, dvousměs..) já mám teď Pilot Sport set za 6t a z ježdění mám vyloženě dobrý pocit
jak říkám, šetřit se dá na ledasčem, ale na něčem je veliké riziko že to vyjde ve finále mnohem dráž. No a druhá věc je ten pocit
Jo a míň prezouváš, nedodrbeš si ráfky a v neposlední řadě víš že ta guma nešla při bouračce do obrubníku a nemá načnutý cord... Jak říkám, kdysi jsem na ojetých jezdil a byl za ně vděčný, dnes už budu radši jezdit míň, ale s lepším pocitem
a dost už toho mentorování, občas jsem dost protivnej... 

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdrahy,Ty a protivnej?ZdrahyZX9R píše:Nová sada se dá pořídit od cca 5000 - záleží co vlastně chceš za obutí (turistické, sportovní, dvousměs..) já mám teď Pilot Sport set za 6t a z ježdění mám vyloženě dobrý pocitjak říkám, šetřit se dá na ledasčem, ale na něčem je veliké riziko že to vyjde ve finále mnohem dráž. No a druhá věc je ten pocit
Jo a míň prezouváš, nedodrbeš si ráfky a v neposlední řadě víš že ta guma nešla při bouračce do obrubníku a nemá načnutý cord... Jak říkám, kdysi jsem na ojetých jezdil a byl za ně vděčný, dnes už budu radši jezdit míň, ale s lepším pocitem
a dost už toho mentorování, občas jsem dost protivnej...

Takovej milej a usměvavej chlapec??

Teď máš navíc ZRX,tak to už jsi úúúúúplně na pohodu!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576