Kde jsou...?
Re: Kde jsou...?
Člověče,nejsi ty nějaký motocyklista teoretik,kterých je třeba na motorkari.cz hafo a jsou tam jen proto,aby mohli prudit lidi?...SUZUKI píše: to pardooon se mi zdalo ze hledate mě.
Jednou ze zásad slušnýho chování je nemluvit(nepsat),když se tě nikdo na nic neptá nebo nemáš k tématu co říct

-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kde je: SETH ???
psal jsem si se SETHem:
Zdravím, no jezdím už jenom autem. ZXR už šla dávno do světa a teď mi zbývá jezdit jenom autem, co jsem odmaturoval tak jsem se pak chvilku užíval volnosti a pak nastoupil do práce a auto je teď spíš nutnost, ale až se trošku vzchopím penězma tak bych chtěl zase nějakou motorku a myslím že nic jinýho než kawa nepřichází v úvahu
Pozdravuj a mějte se hezky, ahoj 
Zdravím, no jezdím už jenom autem. ZXR už šla dávno do světa a teď mi zbývá jezdit jenom autem, co jsem odmaturoval tak jsem se pak chvilku užíval volnosti a pak nastoupil do práce a auto je teď spíš nutnost, ale až se trošku vzchopím penězma tak bych chtěl zase nějakou motorku a myslím že nic jinýho než kawa nepřichází v úvahu

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
To ja nevim, kdybych mel na nej cislo, tak mu zavolam...DoktorZRX píše:Kdepak je NRGHonza-Zed píše:Ted me napada, ze jsem dlouho neslysel o NRG...
Hlavne vcera, kdy jsem si vzpomel na jeho svatbu...
Predpokladam, ze buduje rodinu a nema na CKC cas...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni, nebojte, jsem v pohodě. Psal jsem to už Rudormimu v PM, mám teď novou práci, do toho přestavujeme byt, kde trávím (musím trávit
) v podstatě veškerý volný čas. Je blbý, když nám známí zadarmo pomáhají a já bych tam nebyl. Na motorce jsem už nejel ani nepamatuju
Chtěl jsem se aspoň na otočku stavit teď na Mlýnkách, ale o víkendu budeme mít na bytě zedníky-meloucháře, kteří jindy nemůžou, tak to pro mě bude další pracovní víkend. Hlavní problém ale je, že teď nemám v podstatě žádnej přístup k internetu, občas se někde dostanu na pár minut aspoň kvůli vyřízení mailů. Ale tak za měsíc dva, až dostavíme bydlení, už to bude lepší. Jestli bude podzimní Skalka, tak doufám, že se tam ukážu.
Jinak na klub jsem samozřejmě nezanevřel, píchne mě u srdce pokaždý, když kolem projede motorka a speciálně Kawa. Tahle sezóna je pro mě bohužel v podstatě zabitá, ale doufám, že si to vynahradím tu příští.

Jinak na klub jsem samozřejmě nezanevřel, píchne mě u srdce pokaždý, když kolem projede motorka a speciálně Kawa. Tahle sezóna je pro mě bohužel v podstatě zabitá, ale doufám, že si to vynahradím tu příští.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::