to funki1: omlouvam se ze sem te v tom civilu nepoznal... Sem si celou dobu pak rikal ze te asi taky znam a az pak mi doslo ze si to ty z georgovi svatby na ty novy desine z ameru.
to all:byla to pecka. V utery me to moc neslo. Vubec sem to tam neznal a nataceni se diky tomu moc nezdarilo, pze Markovo volne tempo bylo jaksi nad moje moznosti seznamovani se s okruhem

ale po osahani si ho v prvni jizde sem uz druhou jizdu celkem tusil kde jaka zatacka prijde. Ale bal sem se tahat, pze nemam jeste desinu tolik v ruce a nechtel sem se valet. Strasne sem si oblibil tu levou na stadionu, takze sem tam pridaval tak dlouho dokud sem najednou nejel a koukam, ze vnejsi obrubnik se blizi nejak moc rychle, tak sem radsi motorku zved, abych na travu nejel v naklonu, ale behem par metru s troskou rozvireneho prachu za sebou sem byl zas zpet

Do dalsi zatacky sem si dal radsi hodne velkou rezervu, pze sem pocital s prokluzem kola a taky ze me to zadni kolo trosku klouzlo. Ale zadny draaaama. Par zatacek a uz sem jel zas svoje "sneci" tempo
Druhej den to bylo ale jiny kafe. Preci jen uz sem to tam trosku znal a uz v prvni jizde sem si celkem zapredjizdel. Sice sem mel par kritickych bodu, jako treba tu tahlou zatacku pred cilovkou, do ktery sem najizdel pomalu a neumel radit v naklonu, ale i tak me KanX zmeril nejlepsi cas na 2,48... Netahal sem nejak zbesile a snazil se jezdit s rezervou a takze me ten cas stacil. Nejvic me bavilo nalepit se na nejakyho o neco malo rychlejsiho a najet si jeho stopu. To me hodne pomohlo a v posledni jizde sem se honil s klucinou na litrovym polokapotovanym fazeru a vubec sem se toho nebal a on taky ne. Paradne ale presto bezpecne sme si zazavodili. Na rovinkach bych ho dal, ale pze bych se bal pak do zatacky, tak sem ho nepredjizdel a nechaval jet pred sebou a cet si jak jede zatacky a pomalu za nim zrychloval. Az sem ho v tech zatackach dojizdel a kolikrat na chvili zajel vedle nej, ale pak ho zas nechal jet prvniho abych videl jeho naklony a vedel jakou mam rezervu. No parada. Vratil sem se s usmevem od ucha k uchu a s tim, ze sem se i hodne toho naucil. Jako to razeni v naklonu... pekne nachystat pred tou tahlou zatackou nohu pod radicku a pak jen sup heeeeeeen sup heeeeeeen heeeeeeen

No a jako tresnicka na dortu. UZ ME NEVADNOU BRZDY! A ted se vsichni z desinama poserte, pze ja uz brzdim... huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!