Vin zzr 600
- DoktorZRX
- Ghostrider
Tady je pro srovnání ZX 10 a ZZRLech píše:to byl nějakej Matěj a možná i cikán ne?Lewis píše:Tak jsem tam volal a vypada to,ze je to vcajku,ale proč jsem to vůbec zjištoval: Včera jsem se stavoval u kamaráda a než jsem se vrátil k motorce stál tam nějaký manic a tvrdil ,že motorka je jeho a že to není zzr 600,ale zx a jestě ktomu 1000,docela mě vykafkoval,celou noc jsem nespal.Protože o tom zatím moc nevím,byl jsem z toho fakt hotovej,ale ted jsem zjistil že on o tom ví ještě méně než já,nebo si ze mě alespon pěkně vystřelil![]()
To jsem ještě neslyšel ZX 1000Možná je takové značení v Americe.Moje GPX750R je vlastně z USA a tam je vedená jako ZX750F.To ale kdybych napsal do podpisu by ale pár lidí zmátlo.Možná myslel asi ZX-10 (89-90´) Ale pochybuju jestli ji zná.Ještě si to mohl splést s GPZ 1000 RX (87-88´) ale to taky pochybuju. No chtěl tě vystrašit a abys mu motorku asi předal jen tak dobrovolně. Takovej zajímavej styl chytáku od chmatáka.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm
chlape, ten si z Tebe udělal pěknou p+del...600, nebo 1000, no to bych ho vysmál...Lewis píše:Myslim,že už snad bude klid,ale je fakt že mi to přišlo nejaký divný,příště asi rovnou zavolám policii a možná,že si to podobní lidé rozmyslí ještě něco zkoušet.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Laik
Hele to byl nějakej laik. Jen tak od oka jsou podobný a jestli znal jen tu jednu, tak holt hošík přestřelil. Kolem nás chodí tolik lidí, co si myslí, že všechno ví a jsou se schopný o tom hádat. I kdybys mu ukázal fotky, techničáky s winama atd. prostě takovej člověk bude tvrdit pořád svou.
Příště budeš v klidu a nějak rozumě ho přesvědčíš nebo ještě lepší je mu to odkývat a ještě zaujatě tvrdit, jak jsou ti japonci dobrý, že ten lirovej motor zmenšily a dělaj ho jen s objemem 600 ccm

Příště budeš v klidu a nějak rozumě ho přesvědčíš nebo ještě lepší je mu to odkývat a ještě zaujatě tvrdit, jak jsou ti japonci dobrý, že ten lirovej motor zmenšily a dělaj ho jen s objemem 600 ccm

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ups, tak tahle desina mi utekla...DoktorZRX píše:Tady je pro srovnání ZX 10 a ZZRLech píše:to byl nějakej Matěj a možná i cikán ne?Lewis píše:Tak jsem tam volal a vypada to,ze je to vcajku,ale proč jsem to vůbec zjištoval: Včera jsem se stavoval u kamaráda a než jsem se vrátil k motorce stál tam nějaký manic a tvrdil ,že motorka je jeho a že to není zzr 600,ale zx a jestě ktomu 1000,docela mě vykafkoval,celou noc jsem nespal.Protože o tom zatím moc nevím,byl jsem z toho fakt hotovej,ale ted jsem zjistil že on o tom ví ještě méně než já,nebo si ze mě alespon pěkně vystřelil![]()
To jsem ještě neslyšel ZX 1000Možná je takové značení v Americe.Moje GPX750R je vlastně z USA a tam je vedená jako ZX750F.To ale kdybych napsal do podpisu by ale pár lidí zmátlo.Možná myslel asi ZX-10 (89-90´) Ale pochybuju jestli ji zná.Ještě si to mohl splést s GPZ 1000 RX (87-88´) ale to taky pochybuju. No chtěl tě vystrašit a abys mu motorku asi předal jen tak dobrovolně. Takovej zajímavej styl chytáku od chmatáka.
![]()

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Podobný docela jsou a na první letmý pohled by se je snad splést dalo (o to víc pro někoho, kdo do toho moc nevidí). Co ale na této stořce považuju na nejvíc bizardní je drzost toho týpka, kterej příjde k cizí motorce a začne napadat majitele, že "zloděj", protože tahle je jeho! Mě se to stát, tak fakt nevím, jak bych zareagoval, protože tak tupá otázka by mě určitě odzbrojila...jo, lidi jsou na tom světě různí... 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********