Modely, testy, zkušenosti
-
Z.
- Ghostrider

Příspěvek
od Z. » pon črc 21, 2008 07:50:58
KankX píše:tak si to tady procitam a nestacim valit oci

na nove Z750 jsem sice nejezdil ale ze by mi Z1000 treba jen naznakove nekde zaplavalo at uz ve vysoke rychlosti nebo v zatacce, to se mi fakt nestalo a to ani tehdy, kdyz jsem se z ni snazil vyzdimat co to da... i ve 250km/h byla Z1000 absolutne v pohode akorat ja jako ridic jsem se uz moc v pohode necitil, proudici vzduch se mnou cloumal tak ze kdybych pevne drzel riditka tak snad budu litat po silnici v sinusovkach

Mozna to by mohlo byt to plavani, rozhozeni motorky lehkym skubanim riditek v rytmu narazu vetru do tela, nebo na nasich dalnicich dokazi motorku slusne rozhodit vyjete koleje, kterych je u nas na dalnicich vyjeto pozehnane...

Souhlasím s KankXem. Nic mi to nedělá. Nejezdím sice 250, ale ve 180 nic. Pohoda. Nic jsem nepřitvrzoval, nic neměnil. Ve vyšších rychlostech akorát zalehnu na předek. (kvůli vztlaku jak tady někdo píše). Jo a mám už jiné, než původní gumy. Roadsmarty jsou velmi dobré ...

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
Daniel Zimulák
- Easy rider

Příspěvek
od Daniel Zimulák » pon črc 21, 2008 15:05:40
Zkus si sednout až dozadu (nemyslím na sedlo spolujezdce). Též jsem na tom seděl jak na koze, ale když posunu svoje polokoule víc dozadu a zalehnu, tak není problém. Taky to hodně dělá ten vítr.

Z 750 04´
CKC *862*