Clanky na idnes.cz

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
otajs
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Ajaj

Příspěvek od otajs » stř kvě 14, 2008 22:08:05

Ajaj to aby člověk měl voči i na prdeli :shock: :D a co to bylo za joudu na tý Yamaze :roll:
ZX10R
KTM LC4 620

maxim87
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od maxim87 » stř kvě 14, 2008 22:21:08

Jednu chvili jsem myslel, ze skonci na zemi..Myslim, ze to bylo hned ze zacatku..
Ninja 250R (zelená)

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř kvě 14, 2008 23:44:30

Některý novináři jsou pěkný buzny-v dnešních lidovkách byl vyfocenej parádní skůtr Čezeta (tzv. prase) a jak pod fotkou, tak i v článku o něm chudákovi psali pořád jako o MOPEDU čezetě.... Takže proč se pak divít, že o motorkách píšou ty bláboly, když nepoznaj skůtr od mopeda... Jsem to psychicky neunes a napsal jim majlu, tak jsem zvědavej, jestli bude odezva...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

kubikula
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od kubikula » čtv kvě 15, 2008 00:24:57

tak jsem to rychle prolítnul, idnes je teda síla, abych se přiznal tak to úmyslně nesleduju, co se nedozvím tady tak nevím, ale tohle mi dalo zabrat zas na dlouho, jak už bylo řečeno idiot nebo mladej v . l je nebezpečný ať jede v čemkoli, na dvou kolech to víc odnese. Já teda nejezdím pomalu, předjíždím i na plný a v obci rychlost neduržím pod 60. snažím se, ale jezdit co nejvíc hlavou. občas to chce řadši dojet pozdě než vůbec(což už se mi taky stalo(díky bohu ve zdraví)). na druhou stranu je dobře, že se o nás píše byť hanlivě, ale přispívá to k tomu, aby nás auta vzala na vědomí a řidiči se budou častěji koukat do zrcátka, a pořádně se rozhlížet na křižovatkách. a ono pár mrtvých(hlavně těch zbytečných)ubude. Nikomu nic nepřeju, ale když riskuju tak se mi něco prostě může stát.
ZZR 600 ´92´

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 15, 2008 10:46:46

kubikula píše:tak jsem to rychle prolítnul, idnes je teda síla, abych se přiznal tak to úmyslně nesleduju, co se nedozvím tady tak nevím, ale tohle mi dalo zabrat zas na dlouho, jak už bylo řečeno idiot nebo mladej v . l je nebezpečný ať jede v čemkoli, na dvou kolech to víc odnese. Já teda nejezdím pomalu, předjíždím i na plný a v obci rychlost neduržím pod 60. snažím se, ale jezdit co nejvíc hlavou. občas to chce řadši dojet pozdě než vůbec(což už se mi taky stalo(díky bohu ve zdraví)). na druhou stranu je dobře, že se o nás píše byť hanlivě, ale přispívá to k tomu, aby nás auta vzala na vědomí a řidiči se budou častěji koukat do zrcátka, a pořádně se rozhlížet na křižovatkách. a ono pár mrtvých(hlavně těch zbytečných)ubude. Nikomu nic nepřeju, ale když riskuju tak se mi něco prostě může stát.
obavam se ze mozna budou vic koukat do zrcatek jak pises, ale s umyslem "hele zase jede nakej magor na motorce, ja mu ukazu smejdovi" protoze si ridic auta po precteni tech uzasnych clanku muze o motorkarich myslet jen to, ze to jsou vylizany hovada... :-( a je potreba se jich zbavit :evil:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

maxim87
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od maxim87 » čtv kvě 15, 2008 10:53:32

Jojo presne tak. Kouknou do zrcatka, uvidi, ze je chces predjet a soupnou Ti to tam. Treba na jizni spojce kdyz je kolona, tak motorkari projizdeji stredem, ale to co udelaj nekteri ridici, to fakt nechapu. :roll: Scvhalne jim tam vjedou, aby nemohli projet. Proste ceska povaha..Nepojedu ja, nepojedes ani ty...
Ninja 250R (zelená)

kubikula
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od kubikula » čtv kvě 15, 2008 19:22:32

tak ti nevím, moje zkušenost je spíš opačná, mluvím hlavně mimo prahu. málokdy potkám někoho kdo si to šine u prostření čáry a ikdyž se za ním objevím tak ho nenapadne mi trošku uhnout a nechá mě tam zevlit dokud nemůžu předjet(což nikdy netrvá moc dlouho), ale jsou to jen vyjímky. moje zkušenost je 60%lidí mi uhne, a tak 9%ne 1%se mnou che závodit. zbytek to nestihne páč je předjedu dřív než něco provedou. letos už jsem najezdil 6000km, pravda většinou v týdnu a hlavně mimo prahu. a jinak si nemyslím, že všichni co si to přečtou s tím budou souhlasit, každý kdo jezdí (auto, nálk. a pod.) už má jistě svůj názor a zkušenost s motorkářema v provozu. jak jsem psal, články nečtu takže ani debaty(většinou), ale co jsem četl diskuse i k jiným tématům tak tam píšou jenom jelita.
ZZR 600 ´92´

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát kvě 16, 2008 08:55:41

Jj, taky mám zkušenost, že hodně lidí uhejbá... já mám osobně nejradši závodníky, bo s těma je aspoň nějaká zábava v tom nudným bezpečným a tolerantním silničním provozu :D
*CKC 102*

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát kvě 16, 2008 09:17:01

ohledne uhybani:
... kdyz jsme jeli po dalnici z HK, tak byl provoz sveden do jednoho pruhu, kde kdyz jelo auto pekne u kraje, tak se dalo okolo nej vpohode projet a jet dal... auta jela cca 20-30km/h a kolona merila dobrych 10km. Jel jsem jako prvni, nektera auta uhybala jeste vic na kraj ikdyz to nebylo treba, nektera ne, ale nijak neprekazela... nez jsem dojel slecnu ve Fabii kde jsem to mel hodne na tesno. Ja projel a jedina reakce slecny byla, ze to za mnou "zavrela" soupla tu svoji krasnou stribrnou Fabii jeste vic do leva, takze Blanka jedouci za mnou ji uz objet nemohla. No a tak dojedu na konec toho zuzeni rychlosti cca 70km/h, tam zastavuji a cekam cca 10min az slecna prijede a ja budu moc s Blankou ktera za ni zustala uveznena pokracovat v ceste. Treba je tato slecna radnou ctenarkou a diskuterkou na IDNES... tezko rict ale asi fakt jo ;-)

Proste jsou lidi HOVADA!!! Ne vsichni ale stale alespon 1/3 a ty na silnicich dokazou poradne zavarit :evil:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát kvě 16, 2008 18:48:21

nj, když vidím motorku v autě, uhnu.Ono mne neubude a pokaždé pojede víc než já....s offem. Jo, takovéhle dámy jsou nejlepší. Protože když onyne, tak nikdo! jsou tací i pánové....i když ti většinou radši závodí by se předvedli, že vemou i motorkáře. Už to nečtu. Diskuze pod článkama jsou plné příspěvků totálních idiotů, co se budu nervovat. :wink: a ty články ? :lol: :lol: :lol: ty jsou tak objektivní, že toaleťák by nestačil.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

maxim87
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od maxim87 » pát kvě 16, 2008 19:33:35

Jojo, jel jsem takhle s kamaradem po dalnici v jeho petkovym bavoraku. Predjela nas motorka, on ji dohnal a zacal s ni zavodit...Jeli jsme neco kolem 220, kamarad uplne spocenej, motorkar nas zacal predjizdet zprava, jen se na nas trosicku otocil, udelal neco co pripominalo zamavani, otocil plynem a zmizel v dali.:-D Fakt bych netusil, ze i v takovy rychlosti muze motorka proste zmizet.:-)
Kamarad uvolnil plynovy pedal a nevericne koukal se slovy: "Ten cu*ak".:-D :-D
Ninja 250R (zelená)

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát kvě 16, 2008 23:16:54

maxim87 píše:Jojo, jel jsem takhle s kamaradem po dalnici v jeho petkovym bavoraku. Predjela nas motorka, on ji dohnal a zacal s ni zavodit...Jeli jsme neco kolem 220, kamarad uplne spocenej, motorkar nas zacal predjizdet zprava, jen se na nas trosicku otocil, udelal neco co pripominalo zamavani, otocil plynem a zmizel v dali.:-D Fakt bych netusil, ze i v takovy rychlosti muze motorka proste zmizet.:-)
Nechápu, u čeho se ten mamlas potil, můj dědek Adam (Omega 2,5) dá v poho 260 a ani to tak člověku nepřijde, když nefičí vítr... možná se měl nejdřív naučit jezdit, než kupoval Báwo :D :D :D
*CKC 102*

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát kvě 16, 2008 23:20:04

Občas totiž takovejm magorům v autech za 1,5 mega nebo víc, když na mě v nějakech 160 blikají, docela v klídku ve vozidle co stálo jako lepší kolo prostě ujedu :oops:
*CKC 102*

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát kvě 16, 2008 23:42:49

misak39 píše:
maxim87 píše:Jojo, jel jsem takhle s kamaradem po dalnici v jeho petkovym bavoraku. Predjela nas motorka, on ji dohnal a zacal s ni zavodit...Jeli jsme neco kolem 220, kamarad uplne spocenej, motorkar nas zacal predjizdet zprava, jen se na nas trosicku otocil, udelal neco co pripominalo zamavani, otocil plynem a zmizel v dali.:-D Fakt bych netusil, ze i v takovy rychlosti muze motorka proste zmizet.:-)
Nechápu, u čeho se ten mamlas potil, můj dědek Adam (Omega 2,5) dá v poho 260 a ani to tak člověku nepřijde, když nefičí vítr... možná se měl nejdřív naučit jezdit, než kupoval Báwo :D :D :D
Jo s touhle omegou jsem pořád nějak nemohl jezdit po 150 :lol:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

maxim87
Easy rider
Easy rider

Dalsi clanek z dilny idnes

Příspěvek od maxim87 » pon kvě 19, 2008 12:32:47

Ninja 250R (zelená)

Odpovědět