Brno a okoli-vyjezdy 2009....
ano dnes je skarede a hrozi deste...v pondeli asi bude dal nevlidno.....ale zitra tedy v nedeli to bude snad ok....
budu do 12 v praci a pak presun domu a vyjezd.....kazdopadne buchlaky na parecek a kaficko bo vcera v noci me namerili v obci pres 30 over a ani malinko se se mnou nemazlili...za 2500 kc mam zadelano na odebrani RP...
takze je to smutne ale na masine nemuzu zastavit....kua to je na hovno.....
MARTY 608716003
budu do 12 v praci a pak presun domu a vyjezd.....kazdopadne buchlaky na parecek a kaficko bo vcera v noci me namerili v obci pres 30 over a ani malinko se se mnou nemazlili...za 2500 kc mam zadelano na odebrani RP...
takze je to smutne ale na masine nemuzu zastavit....kua to je na hovno.....
MARTY 608716003
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem nastartoval svoji GPX "až" napoprvé. (informace hlavně pro Chozého ) a vyrazil na zelňačku. Byl jsem tam od jedné do půl čtvrté.docela teda frišno.až pozdějš tam dojeli nějací motorkáři po skupinkách.Tak jsem s některýma pokecel.z našeho klubu tam nebyl nikdo.....
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ale zitra bude......Lech píše:Tak dneska jsem nastartoval svoji GPX "až" napoprvé. (informace hlavně pro Chozého ) a vyrazil na zelňačku. Byl jsem tam od jedné do půl čtvrté.docela teda frišno.až pozdějš tam dojeli nějací motorkáři po skupinkách.Tak jsem s některýma pokecel.z našeho klubu tam nebyl nikdo.....
jedes tam lechu ???? na parecek ????
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jedes tim novym autem jo?MARTY píše:ale zitra bude......Lech píše:Tak dneska jsem nastartoval svoji GPX "až" napoprvé. (informace hlavně pro Chozého ) a vyrazil na zelňačku. Byl jsem tam od jedné do půl čtvrté.docela teda frišno.až pozdějš tam dojeli nějací motorkáři po skupinkách.Tak jsem s některýma pokecel.z našeho klubu tam nebyl nikdo.....
jedes tam lechu ???? na parecek ????
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
ano tama jsem jezdil do pce a hk do prace....domluvime se kde se spichnem...snad nas bude jeste vicDoktorZRX píše:Vem to přes Žďár a Pardubice a pojedem spolu. Ale pillu nechám domaMARTY píše:mazna pojedu do toho Hradce na minisrazik viz forum...pojede nekdo pilu odsud ??????z krasneho jihu ??????
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Do Třebíče za Doktorem ZRX
V sobotu 26. 4. je v Třebíči nějaký sraz, DoktoreZRX, prosím, upřesni to. Rád bych tam na otočku mrkl, pokud by se mnou někdo jel. Záleží na počasí.
ZRX 1200 R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Do Třebíče za Doktorem ZRX
Nejsem sice DoktorZRX, ale jde o tento víkendovej sraz (http://www.mototrebic.cz/), kdy v sobotu je na třebíčským náměstí sraz všech účastníků a následná vyjížďka. Soudě podle fotek z loňskýho ročníku je to docela velká věc, taky se tam jedem juknout...Pavel Kys píše:V sobotu 26. 4. je v Třebíči nějaký sraz, DoktoreZRX, prosím, upřesni to. Rád bych tam na otočku mrkl, pokud by se mnou někdo jel. Záleží na počasí.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- DoktorZRX
- Ghostrider
Budu v Třebíči na pumpě Benzina ve 13.00. Je to ta první v TR na silnici Brno-Náměšť-TřebíčLadis píše:Nejsem sice DoktorZRX, ale jde o tento víkendovej sraz (http://www.mototrebic.cz/), kdy v sobotu je na třebíčským náměstí sraz všech účastníků a následná vyjížďka. Soudě podle fotek z loňskýho ročníku je to docela velká věc, taky se tam jedem juknout...Pavel Kys píše:V sobotu 26. 4. je v Třebíči nějaký sraz, DoktoreZRX, prosím, upřesni to. Rád bych tam na otočku mrkl, pokud by se mnou někdo jel. Záleží na počasí.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Na jedničku to do Třebíče rozhodně nestíháme, budu rád, když dorazíme na těch 15:30 na náměstí. Když bude dobrej čas, tak snad i s malou rezervou... Leda, že by jste se na pumpu otočili ještě kolem 15:00 hod. I kdyby ale ne, tak myslím, že Doktorovic Zephyra poznám na dálku!DoktorZRX píše:Budu v Třebíči na pumpě Benzina ve 13.00. Je to ta první v TR na silnici Brno-Náměšť-Třebíč
- DoktorZRX
- Ghostrider
Tak na náměstí v 15.30Ladis píše:Na jedničku to do Třebíče rozhodně nestíháme, budu rád, když dorazíme na těch 15:30 na náměstí. Když bude dobrej čas, tak snad i s malou rezervou... Leda, že by jste se na pumpu otočili ještě kolem 15:00 hod. I kdyby ale ne, tak myslím, že Doktorovic Zephyra poznám na dálku!DoktorZRX píše:Budu v Třebíči na pumpě Benzina ve 13.00. Je to ta první v TR na silnici Brno-Náměšť-Třebíč
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, hledal jsem hledal, ale Zephyra nenašel...DoktorZRX píše:Tak na náměstí v 15.30
- DoktorZRX
- Ghostrider
Byl tak zablácenej, že ani nebylo poznat že to je Zephyr. Stáli jsme na konci náměstí a jeli na vyjížďku. Nevadí, tak příštěLadis píše:Škoda, hledal jsem hledal, ale Zephyra nenašel...DoktorZRX píše:Tak na náměstí v 15.30
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160