Spíš míň než 45. Barvu gum vidím jako poslední věc co bych řešil. Černá je černá a pokud nejde o šprcky tak bych to vůbec, ale vůbec neřešil. NEMAZAT, NEBARVIT, NEREŠIT A JEZDIT. Toš takZdrahyZX9R píše:Jestli je dostatečně blbej aby to nepochopil, tak si tu hubu rozbije z nějakého jakéhokoli jiného důvodu, protože bude mít IQ tak 45...
Barevné pneu
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ha:
tak to bych doporučil si vyblejskat i brzdový kotouče silikonovým olejem...(aby dotyčnému neuklouzly gumy při brždění s kluzkými gumami...ZdrahyZX9R píše:Jestli je dostatečně blbej aby to nepochopil, tak si tu hubu rozbije z nějakého jakéhokoli jiného důvodu, protože bude mít IQ tak 45...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: ha:
Nebo Degreaser od Much-offu... Funguje stejne...666S999 píše:tak to bych doporučil si vyblejskat i brzdový kotouče silikonovým olejem...(aby dotyčnému neuklouzly gumy při brždění s kluzkými gumami...ZdrahyZX9R píše:Jestli je dostatečně blbej aby to nepochopil, tak si tu hubu rozbije z nějakého jakéhokoli jiného důvodu, protože bude mít IQ tak 45...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fakt nekecam...volkswagen píše:Kecáš, degreaser ne. Ale Bike spray, ten zlobí na kotoučích
Bike spray jsem nezkousel, ale deagreaser jo a brzdil jsem ocima a bylo to prd platny...
Navrhuju sazku, ale svoje kotouce uz neposkytuju...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Pod to bych se podepsal....čoud píše:On degreaser volkswagene moc neodmastuje, sice cisti, ale hlavne impregnuje, nebo jak to mam nazvat, takze na povrchu udela nejaky filmek, ale ten je celkem mastnej, takze na kotouce bych to fakt nerisknul ...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jako barva je o vkusu každýho z nás, votom žádná, ale vy by jste si dali na svého supersporta zrenovovanou starou šlupku (něco jako protektor)
. Nehledě na to, že použitá směs gumy rozhodně nemůže mít stejné vlastnosti, jak v přilnavosti, tak v ovladatelnosti, páč každý výrobce složitě gumy vyvíjí a použité směsi si pečlivě tají. A navíc,aby jste měli alespoň nějakou jistotu, že základ té pneu, nebude nijak poškozen, nebo vám z turistický pneu neudělali supersportovní pryž, tak by jste tam museli poslat svoje ojetý gumy.
A za jakou velkou louží ty gumy vůbec pečou
Ale na druhou stranu, motorkáři tzv. rovinkáři si asi na jízdní vlastnosti stěžovat nebudou, takže je to jen o tom jakými rychlostmi se s nimi odváží jezdit. No a když vidím jak sjíždějí i třetí plátno a lítaj s tím přes dvě kila, tak si s tím nebudou dělat těžkou hlavu.

A za jakou velkou louží ty gumy vůbec pečou

Ale na druhou stranu, motorkáři tzv. rovinkáři si asi na jízdní vlastnosti stěžovat nebudou, takže je to jen o tom jakými rychlostmi se s nimi odváží jezdit. No a když vidím jak sjíždějí i třetí plátno a lítaj s tím přes dvě kila, tak si s tím nebudou dělat těžkou hlavu.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Nó, abych jenom nekritizoval, tak mě se stejně líbí nejvíc ta černá, ty ostatní barvy mi nějak k mojí motorce nesedí a víc se mi líbí, když jsou v barvě motorky ty disky, tudíž jsem spokojen, ještě by se mi líbilo mít černý matný rám, jako je to dnes v módě. Dřív se mi ten světlý rám líbil, ale podobně jako se mění móda v oblékání, tak se mi ten černý začíná čím dál více líbit. Ale nehodlám rvát prachy do barvy, na kterou to nejezdí. 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068