No, zákazy se mi taky nelíbí a nemám je rád a nakonec když jsem začínal já tak tohle všechno bylo jedno - když chceš, jezdi na čem chceš. Jenže tenkrát bylo mít motorku o něčem jiném

šestka měla 80koní a 250kilo

no a stála jako plat asi za deset let. Přeci jenom jezdit na kole a potom dostat od táty 190ti kilovou 130koňovou hračku, která ho doveze havranům na počkání... Chvíli trvá než si to člověk v hlavě srovná a v 18ti to moc nejde. Pokud má člověk v hlavě alespoň trochu porovnáno, přijde na to a začně ubírat. Někdo dřív, někdo později a někdo zkrátka vůbec - no a pár se jich zabije. Ty kecy že za všechno můžou plechovkáři jsou fajn, ale oni nemůžou za všechno, jen za část - většinu těch smrťáků způsobilo tahání za heft a ti z vás kdo jezdí si to uvědomují (občas, stejně jako já).
Nějaká represe je zkrátka odpovědí za ty hrozný počty lidí co se vloni nevrátili domů. To že na tom budou bití kluci kteří jezdí na chopperech, namísto toho aby šli na STK zjišťovat kdo má ostrou mašinu na 25KW papírech je holt blbý, ale odpovídá to myšlení našich zákonodárců