Nacitani stranek
poskytujes li zadarmo nemas duvod upgrade....poskytujes free jen pro malinke a jeste mensi az nejmensi a to uz CKC neni....jiny webhosting zadarmo neni ...jedine se domlouvat a jit na placeny....ale to vse mam z knizek...vubec tomu nerozumim...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jelikož má kawa svoji doménu a né subdoménu
není za ní ic.wz. a podobný sračky,je jasný že se platí něco už dnes,otázka je kolik a jestli by se nevyplatilo někam přejít,nebo přihodit pár korun měsíčně za lepší connect.... Berte to tak,že takovýhle hosty,který mají navštěvnost (plácnu)100 lidí denně a platí se za ně relativně pakatel,budou vždy na tom nejhorším železe a connectu co se jim tam válí.
Kryž jsem před nějakým rokem zkoušel jeden projekt,platil jsem jen za doménu .net 1200Kč/rok+50Gb FTP který stálo 500Kč/měs. Doména .cz byla asi za 1500-1700Kč/rok dnes už se v tom moc neorientuju,ale ceny jsou o trochu níž.
Nevím,kde kluci hostujou,ale pokud by se rozhodli pro změnu,můžu doporučit www.flyweb.cz je s nima domluva(měl jsem to u nich) a známej co u nich hostuje ted povídal že nemůže říct slovo špatný...
Kryž jsem před nějakým rokem zkoušel jeden projekt,platil jsem jen za doménu .net 1200Kč/rok+50Gb FTP který stálo 500Kč/měs. Doména .cz byla asi za 1500-1700Kč/rok dnes už se v tom moc neorientuju,ale ceny jsou o trochu níž.
Nevím,kde kluci hostujou,ale pokud by se rozhodli pro změnu,můžu doporučit www.flyweb.cz je s nima domluva(měl jsem to u nich) a známej co u nich hostuje ted povídal že nemůže říct slovo špatný...
já to napsal tady ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
s paradnosti nemohu souhlasit... pred 2 hodinama jsem se do fora asi 30min vubec nemohl dostat
"database error"
...ale ted se to celkem rozjelo. Jestli nebudou mit problem spis s nejakou databazi ci HW na kterem ty databze bezi....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
teď to fakt jede docela hezky-včera jsem chtěl kouknout, a málem rozbil počitadlo, bo jsem myslel že je to u mě, třeba nějakej bubák...až jsem po dloooouhém čase načet, že je to obecnější problém...
asi jsem to zakřiknul.... už to zas jede, jako když kaká a u toho si kreslí

asi jsem to zakřiknul.... už to zas jede, jako když kaká a u toho si kreslí
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Daniel Zimulák
- Easy rider

- Daniel Zimulák
- Easy rider

- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: