motobál v Brně
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
re
Šla by som, ale mam 2 problemy- presunuli mi kurz v Prahe, takze neviem na ktory termin.... a aj keby som mala voľno, nemam partnera, a mňa to už fakt nebaví chodiť všade sama....
Gina- GPZ500S/2001
Re: re
jak nemas ??????? mas partnery na vysi...a hned nekolik...Marek.Kuba.JA,JA JA JA A kING a Maverick dal a dal dal...malo ????Gina píše:Šla by som, ale mam 2 problemy- presunuli mi kurz v Prahe, takze neviem na ktory termin.... a aj keby som mala voľno, nemam partnera, a mňa to už fakt nebaví chodiť všade sama....

a co vis ?? treba tam bude nejaky princ

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Můžem se dohodnout...marek píše:Mám smrtonosný MP3 přehrávač se 63 hodinama muziky Evy a Vaška a jejich legendární skupiny Surf. Prakticky mám všechny jejich významnější umělecká díla. Takže jestli máte zájem tak můžu vypálit. A víte co, tak já to s sebou vemu příště na Skalku a užijeme si všichni. Můžem si poslechnout těch 63 hodin a pak hlasovat o nejúžasnější písni! To bude žůžo sraz!ZdrahyZX9R píše:Pustíš si je z Walkmana a zapoguješ si na hajzlumarek píše:No tak jo, sice nevím co tam budu dělat když skoro nepiju, Eva a Vašek tam zpívat nebudou takže si ani pořádně nezatančím . . .
Přivez Evu a Vaška, dodám hudbu na příští sraz a můžem to rozjet...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!