myslíte že to někdo srovná? kolo zx9r 2000
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mám tak bouchlé moje kolo ze zx6r a chtěl ho koupit jeden maník. neprodal sem a říkám ti dobře: NEROVNEJ to!!! Moje kolo, které dostalo ranu, je taky přední a je stejně bouchlé, tudíš to dostalo taky dobrou ránu která směřovala pod úhlem směrem od boku mašiny ven. Tudíš sou asi pohlé paprsky a možná i střed jako u toho mojeho kola. To nemám z mojí hlavy, ale díval se na to maník co rovná kola. Scháněj nové. Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Narazil jsem na tohle, mrkni na to.
http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=366
http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=366
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
jen jsem chtěl napsat svůj názor na to spravované kolo Marchesini na Ducati (červené). Origo jsou ráfky celé odlité v jednom kuse, to že někdo nahradí ráfek jiným a paprsky se středem k tomu přivaří bych si na moto teda nedal. Vím z cyklistiky, jaké odstředivé síly a gyroefekt působí na kolo, bál bych se že to někde uletí poblíž sváru, přeci jenom se tepelně ovlivní matroš, na kole vám taky rupne trubka poblíž sváru. Síly na kole při 250km/h jsou obrovské !!! Na youtube je video z restaurování závodního Porsche 917 Le Mans (1976) a ikdyž bylo celé auto 1A, tak rám i kola šly na defektoskopii a rentgen. Jeden alu disk měl UVNITŘ nějakou vadu - snad bublinu nebo nějaké zrno, pnutí, nevím o délce 10mm, kolo bylo nepoužitelné ! nerad bych někdy koupil přelakované takto opravené kolo...
ZX7R 1996
- farmář
- Ghostrider
ani víra to nezachrání, svár je sice pevnější než okolí, ale právě že. Vyhřeješ svářením okolí a změní se krystalizace matroše, celkově je to o zdraví, scháněl bych radši jako divý. Připomíná mi to jednoho kluka v Plzni, kdysi měl u sloupku prdlej rám na superbike, Kalif mu to po přemlouvání svařil jen s tím, že to má na Policajty na přihlášení, samo že na tom lítal jako prase, zvedačky, skoky...prý já to kontroluju.Před Křimicema se mu mašina rozdělila na dvě a předek přejela Tatra, tehdy tam nebyly ty ostrůvky, po kombošce projel Křimice a u bordelu skončil v pangejtu. Měl kliku nic si nezlomil,ale pomlácenej jako prase. Byl jsem u Kalifa když přijel jinej kluk že veze v pickupu bike, nevěřili jsme a šli se mrknout.Jo, takhle se vešel skvěle. Necháš si to převařit,co? 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060