KankX: Jj, taky tam nějaký mám, hlavně na chladiči se držej jak klíšťata.

Ovšem to není nic proti tomu co sem jich vydoloval z větrání u přilby.
Delta: Ono to není nic z čeho by člověk mohl být zklamanej

a pokud v Zku nehledáš jinou motorku než kterou je, tak budeš spokojen.
- Takže brzdy brzdí, ale když vzpomenu na "jedovky" na FZS tak brzdy na Zku jsou fakt slabý, teď na podzim jsem měnil hadice za pancéřový a na sucho v garáži se mi to zdálo, že brzdy už tolik nepružej jako předtím, kdyby se kýženej brzdnej účinek nedostavil, tak ještě vyměnim desky a to už by muselo bejt aby to nebrzdilo jako čert!
- Podvozek je trochu neposednej a základní nastavení není úplně ideální, ale právě ne uplně dokonalej podvozek dělá Zko Zkem. Kdyby mi alespoň jednou za vyjížďku nenafackovali řidítka při výjezdu ze zatáčky, tak by to prostě nebylo ono.
- Motor při určitých otáčkách docela vibruje, ale na druhou stranu je správně syrovej chod motoru cítit nejen sluchem, ale i hmatem.
- Sedlo není zrovna dvakrát pohodlný ale 1500 km za den jsem dal, na druhou stranu zas při sportovnější jízdě dovoluje slušnej pohyb. Sedlo spolujezdce je no comment už na první pohled, když někoho vezu, tak každou chvíli odsedává - kdybych vozil spolujezdkyni na delší výlety, tak by sedlo šlo jednoznačně na přepolstrování.
- Pak už to jsou jen blbosti, naposledy si vzpomínám jak jsem nadával při vyndávání cívky z 3. válce, to je fakt psycho ježek v kleci hadr, dokonce už jsem uvažoval, že pustim motor dolu abych tu MRCHU dostal ven (nakonec to šlo za použití přiměřeného násilí

).
Když už jsem jednou srovnával s mou předešlou Jamajkou FZS600 rv. 2000, tak jednoznačně mimo zátahu, celkovýho projevu a zvuku motoru a pocitu z řízení "větší" motorky jsem byl nadšenej ze světlometu. U FZS jsem měl rozsvícený obě "oči" a když jsem zjistil, že u Zka to zapojit nepůjde, tak jsem začal spekulovat dát 100W žárovku nebou xenonovou výbojku. První noční jízda mě ale přesvědčila že je to blbost, protože takhle dobře nesvítily u FZS ani obě 2 světla najednou.