Zadní blatník Z750
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem na blatnicek na Z1000... taky by se asi hodil, nebot jsem projel dve louze a ten tlumic je jako prase
Chtel bych pekne matove cernej, ale navim jak vypada ten bez laku (co se povrchu tyka), jestli by se to tak dalo pouzit, nebo jestli ho budu muset nechat striknout cernou matovou? Jo a taky mi prijde podle te fotky na Ermaxu trosku jinak tvarovanej ten konec, nevim jak to bude ve skutecnosti vypadat, nevi nekdo kde by se tyhle veci dali skouknout?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Pokud odhadnu technologii výroby tak bych tipl, že blatník bude nejspíš "šedý" nebo "přírodně bílý" a pro nabarvení to bude chtít stříknout plničem, přebrousit a pak vrchní barvou (pro tebe matnou). Pokud si vybavuji, tak to co mám je bráno z katalogu Ermaxu jako společný blatník pro Z1000 a Z750.KankX píše:koukal jsem na blatnicek na Z1000... taky by se asi hodil, nebot jsem projel dve louze a ten tlumic je jako praseChtel bych pekne matove cernej, ale navim jak vypada ten bez laku (co se povrchu tyka), jestli by se to tak dalo pouzit, nebo jestli ho budu muset nechat striknout cernou matovou? Jo a taky mi prijde podle te fotky na Ermaxu trosku jinak tvarovanej ten konec, nevim jak to bude ve skutecnosti vypadat, nevi nekdo kde by se tyhle veci dali skouknout?
http://www.ermax.fr/images/PDF/en_catal ... x_2007.pdf
tady v tom katalogu píšou o barveném ABS ...
a kde to lze vidět ... to netuším. U dealerů budou vždy v barvě

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ten katalog je nejakej divnej
cert aby se v nem vyznal... na ceskych strankach jsem nasel fotecky a mezi Z1000 a Z750 je dost podstatny rozdil

nicmene ani to mi nepomuze v tom jak to asi vypada syrove... Mne by se nejvic libilo, kdyby to byl prirodne cerny plast, jako treba zadni blatnik apod. Ale ted jsem dostal napad, az bude nekde na srazu stat osamocena tva 750, tak do nej nenapadne trosku rypnu a hned uvidime

nicmene ani to mi nepomuze v tom jak to asi vypada syrove... Mne by se nejvic libilo, kdyby to byl prirodne cerny plast, jako treba zadni blatnik apod. Ale ted jsem dostal napad, az bude nekde na srazu stat osamocena tva 750, tak do nej nenapadne trosku rypnu a hned uvidime

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
re
ja kdyz kupoval na tu svou masu tak mel na vyber karbon nebo zaklad ...ten byl matny pripraven na jakykoli lak....
ten karbon je moc pekny ale ja musel mit jak rika Z. samozrejme zelenou metlicku.
ale cena zakladu byla 3800
ten karbon je moc pekny ale ja musel mit jak rika Z. samozrejme zelenou metlicku.

ale cena zakladu byla 3800

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
bude to tak. Surové to bude mít "neutrální" barvu. Taky jsem byl z katalogu zmatený, ale lízátko mám správné. To z té tvojí pravé fotky. A podle mě bude pasovat i na Z1000 ikdyž má jinou kyvku - upevnění a poloha ke kolu bude stejná.
Jo a žádné dloubání do mého blatníku nebude jinak budu požadovat kompenzaci.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to vlevo je Z1000 (od Ermaxu) a vpravo Z750 (od Ermaxu) a podle toho jak to vidim ja, to ma jinak uchyceni minimalne te casti u krytu retezu a pak to maji take jinak profilovane... nu coz, asi nakonec budu muset koupit ala carbon protoze nevim jetsli by crnej lakovanej mel tu spravnou perlet. No jeste uvidim.Z. píše:bude to tak. Surové to bude mít "neutrální" barvu. Taky jsem byl z katalogu zmatený, ale lízátko mám správné. To z té tvojí pravé fotky. A podle mě bude pasovat i na Z1000 ikdyž má jinou kyvku - upevnění a poloha ke kolu bude stejná.
Jinak diky vsem za reakce

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
není zač ... ty motorky jsem poznal i bez nápovědyKankX píše:to vlevo je Z1000 (od Ermaxu) a vpravo Z750 (od Ermaxu) a podle toho jak to vidim ja, to ma jinak uchyceni minimalne te casti u krytu retezu a pak to maji take jinak profilovane... nu coz, asi nakonec budu muset koupit ala carbon protoze nevim jetsli by crnej lakovanej mel tu spravnou perlet. No jeste uvidim.Z. píše:bude to tak. Surové to bude mít "neutrální" barvu. Taky jsem byl z katalogu zmatený, ale lízátko mám správné. To z té tvojí pravé fotky. A podle mě bude pasovat i na Z1000 ikdyž má jinou kyvku - upevnění a poloha ke kolu bude stejná.
Jinak diky vsem za reakce

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
re
panove a nezapomente urezat ten hnusny horni blatnik a dodat krasny novy podsedlak...s tech vasich zetek se stanou razem nadherne stroje...jeste hezci nez jsou ted 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná